Stallone nem lesz többé Rambo, folytatódhat a CreedA kép forrása: MGM/Warner Bros.

Az ikonikus akciósztár búcsút intett Rambónak.

Sylvester Stallone karrierje a 2008-as John Ramboval új fordulatot vett, és bár a film nem tudta megismételni az első rész sikereit, arra mindenképp elegendő volt, hogy a színész megmutassa, van még benne potenciál. Ezt követte a ő nevével fémjelzett The Expendables - A feláldozhatók-trilógia, majd az akcióhős figurájából kibújva a visszatérés Rocky Balboaként a hamarosan nálunk debütáló, de világszerte már hangos sikert arató Creed - Apolló fia-ban. A kritikusok egyöntetűen azt állítják, hogy Stallone legutóbbi alakítása Oscar-díjat fog érdemelni a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában.

A színész-rendező egy éve még arról beszélt, hogy igen komolyan tervezi a következő Rambo-filmet, azonban a Variety-nek adott legújabb interjújában már ennek épp ellenkezőjét állította. A 69 éves Stallone az újságíró kérdésére elmondta:

"A szívem vinne tovább, de a testem azt mondja: 'Maradj nyugton!'.  Olyan ez, mint a harcosok, akik visszamennek egy utolsó menetre, de aztán jól helyben hagyják őket. Ezt másra hagyom."

Az interjúban szóba került a Creed lehetséges folytatása, melyre máris vannak ötletei, melyek szerint visszavinné a történetet a Rocky IV elé Apollo Creed idejébe, miközben párhuzamosan folytatódna Adonis története is.   

Creed - Apolló fia január 21-én debütál a hazai mozikban.