Stallone, Schwarzenegger és Dolph Lundgren nem akar felnőni, íme a bizonyíték (videó)

Ha rajongtál a klasszikus akciófilmekért, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Dolph Lundgren alábbi videója biztosan előcsal néhány szép emléket.

Schwarzenegger, Stallone és Lundgren nem bír felnőni, de miért is tennék? A három ikonikus akciósztár ugyanolyan lazán bohóckodik a hatodik x felett, mint harminc évvel ezelőtt, az Instagramra feltöltött videó pedig az elmúlt órákban vírusként terjedt a közösségi oldalakon. Az biztos, hogy a pályafutásuk eleji rivalizálásból mára semmi nem maradt, és remekül mulatnak egymást cukkolva.

Arra nem derült fény, hogy mi hozta össze a három sztárt, mindenestre Sylvester Stallone az utóbbi hetekben elárulta (és az Instagramján is elég egyértelművé tette), hogy már dolgozik a Feláldozhatók 4-en, így könnyen lehet, hogy épp ez biztosított apropót a találkozóra.

A franchise előző három része jó anyagi befektetésnek bizonyult, bár a harmadik epizód idő előtti kiszivárgása az internetre egész biztosan nem tett jó a bevételeknek, ahogy az sem, hogy a legutóbbi rész már PG-13-as korhatár besorolással került a mozikba a korábbi korhatáros R-rel szemben. Mindenesetre a trilógia 800 millió dollár felett termelt világszerte, így inkább az a meglepetés, hogy a negyedik rész bejelentése eddig váratott magára.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men that refuse to grow up. Actually why bother??? We’re having fun! Grow old UNgracfullly!!!!!! @schwarzenegger @dolphlundgren

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Jul 25, 2019 at 7:01pm PDT