Fájdalmas emléket osztott meg Sylvester Stallone egy friss interjúban, amelyben elmondta, hogy volt egy időszak az életében, amikor egyszerűen szégyellte magát a lányai előtt.

Sly a lányai, Sophia és Sistine szerkesztésében készített Unwaxed című podcastban beszélt arról, hogy volt egy időszak az életében, amikor szégyellte magát előttük, amiért nem sikerült munkát találnia.

“Szégyelltem, hogy az apátok vagyok. Annyira értéktelennek éreztem magam. Azt sem igazán tudtad, hogy miből élek” - mondta Stallone, majd hozzátette, hogy ebben az időszakban rendkívül depressziósnak érezte magát.

Sophia és Sistine is visszaemlékezett erre az időszakra, a lányok elmondták, hogy voltak napok, amikor édesapjuk csakis filmnézéssel töltötte az időt. 

“Amikor a jó idők elmúlnak, akkor jön rá az ember, hogy a családja mennyire fontos. Elsüllyedt alattam a hajó, és rájöttem, hogy azok az emberek, akiket a barátaidnak hittél, valójában nem azok” - mondta a színész.

Stallone 2022 novemberében a The Hollywood Reporter magazinnak elmondta, hogy nagy megbánással gondol arra az időszakra, amikor a munkát a családja elé helyezte, emiatt pedig sok fontos pillanatot szalasztott el.