Star Wars: 2022 legjobb filmjének rendezői csatlakoznak a sagához

Remek felállás ez az új Star Wars-sorozathoz! De most az egyszer nem színészekről van szó (Jude Law-t már bejelentették, mint szereplőt), hanem egy neves rendezőről. Vagy inkább rendezőkről...!

Dan Kwan és Daniel Scheinert rendezők, a 2023-as legjobb film Oscar-díjának nyertesei a Minden. Mindenhol. Mindenkor című filmért, a Star Wars-sorozat egyik epizódját, a "Csontváz legénység" című filmet fogják rendezni!

A "Daniels" - Daniel Kwan és Daniel Scheinert -, akik néhány napja a legjobb rendezőnek és a legjobb filmnek járó Oscar-díjat nyerték a Minden. Mindenhol. Mindenkor című filmért, valóban a rendezői székbe ülhetnek, hogy a Jon Watts (Pókember: Nincs hazaút) által fejlesztett Skeleton Crew című Star Wars-sorozat egyik epizódját tető alá hozzák.

A The Hollywood Reporter azt nem tudta megmondani, hogy Danielék már leforgatták-e az epizódot (az első évad forgatása már befejeződött), vagy a második évadon dolgoznak, bár ez utóbbit hivatalosan még nem jelentette be a Disney+.

Amit a Skeleton Crew-ról tudunk, az néhány dologra korlátozódik: a sorozat A Jedi visszatér (VI. epizód) eseményei után játszódik majd, és egy négy gyerekből álló csoportot mutat be, akik magukra maradnak egy olyan világban, amelyet az Intergalaktikus Birodalom bukása után újjáépítenek.

Egyelőre nincs megjelenési dátum, a Skeleton Crew valamikor 2023-ban kerül adásba a Disney+-on, az Ahsoka Tanóról szóló, nem kevésbé várt sorozat és a Star Wars: Látomások című animációs sorozat második évada előtt vagy után (várhatóan május 4-én).