Az már egy ideje tudható, hogy a Lucasfilm műhelyében új Star War-film készül. Ebben a produkcióban Daisy Ridley tér majd vissza, a projektet ráadásul nem más, mint Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) rendezi.

Bár a film cselekményéről egyelőre semmit sem lehet tudni, a Reyt alakító Ridley egy friss interjúban beszélt arról, mennyire izgatott, hogy visszatérhet a franchise-ba. “Szóval gondolkodtam rajta egy kicsit, és miután megtudtam, hogy mi a történet, meg minden, tudtam, hogy ez olyasmi, amit nagyon szeretnék megcsinálni” - mondta a színésznő.

“Szerintem ez egy igazán fantasztikus felfedezése a Star Wars világának. Ez egy nagyon klassz módja annak, hogy a történetet egy kicsit más irányba vigyük tovább” - tette hozzá Ridley.

2023 novemberében a színésznő ugynakkor még arról beszélt, hogy rettenetesen ideges volt, amikor a projektet nyilvánosan bejelentették a londoni Star Wars Celebrationön. “Majdnem összesz@rtam magam, mielőtt felmentem a színpadra, mert senki sem tudta, hogy erre készülök. Senki sem tudta, hogy a Celebrationre megyek, kivéve a Lucasfilm elnökét, Kathleen Kennedyt és néhány embert. Annyira ideges voltam. Istenem” - mondta a színésznő. 

Bővebb információ azonban egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről és a munkálatokról.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az utolsó felvonásához érkezett a legendás Skywalker-saga. Nem sokkal a crait-i ütközet után egy félelmetes és ismerős hang csendül fel az éterben. Az évtizedek óta halottnak... több»