Steve Buscemi és Joe Pesci az új vígjátéksorozatban, a héten végre hozzánk is megérkezik

Ha igazán legendás színészeket keresünk egy jó kis komédia-sorozathoz, akkor Steve Buscemi és Joe Pesci is tökéletes választás lehet. És az is lett, ugyanis a Bupkis hatalmasat ment mind a rajongók, mind a kritikusok előtt. És most végre hozzánk is megérkezik!

A Bupkis Pete Davidson életének történetét meséli el, aki 2013-ban robbant be a köztudatba komikusként, színészként és íróként. A sorozat persze nem egy életrajzi mű, így a komikus sztoriját is a rá jellemző humorral és nem kicsit kiszínezett formában tálalja.

Nem meglepő módon maga Pete Davidson a főhőse a saját történetének, de mellette a már említett két hollywoodi legenda is felbukkan benne. Joe Pesci ráadásul abszolút főszereplőnek mondható, aki Pete Davidson és Edie Falco mellett az egyetlen, aki az évad mind a nyolc epizódjában szerepel. Steve Buscemi csak egy epizódban látható, de hozzá hasonlóan sok más ismert színész és más híresség is kiszúrható a szereplőgárdában.

A Bupkis eredetileg májusban debütált, viszont a SkyShowtime jóvoltából most – egészen pontosan augusztus 4-én – hazánkban is láthatóvá válik. A sorozatról egyébként mind a rajongók, mind a kritikusok jó véleménnyel vannak. A Rotten Tomatoes oldalán például előbbiektől 90 százalékot, utóbbiaktól 78 százalékot kapott. Itt, a Mafabon egy picit szigorúbbak olvasóink, ők 68 százalékra értékelték.

66 Bupkis  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2023.08.04.)

A sorozat Pete Davidson életét követi nyomon, ötvözve a földhözragadt történetmesélést néhány abszurd elemmel abból a világképből, amelyről Davidson jól ismert. több»