Megelevenedett a Stranger Things Chicagóban! Azt eddig is tudtuk, hogy a Netflix sorozatának sokmilliós rajongótábora van szerte a világban, de úgy tűnik, hogy vannak, akik új szintre emelték a rajongást. Mivel lassacskán közeledik a halloween, egyre több helyen kezdik el kidekorálni az otthonaikat. A chicagói Appel család viszont olyan dekort villantott, ami pillanatok alatt 18 milliós nézettséget produkált a TikTokon.

A Stranger Things negyedik évadában új, minden korábbinál durvább gonoszt ismerhettünk meg Vecna személyében. Ő úgy szedi áldozatait, hogy legmélyebb félelmeiket kelti életre, majd elkapja őket álmukban és lényegében darabokra töri, hogy ezzel átjárókat nyisson a két világ között. A sorozat egyik főszereplője, Max is az áldozatai közé kerül, de azt nem áruljuk most el, hogy őt végül sikerül-e megmenteni vagy sem.

Dave és Aubrey Appel úgy gondolták, hogy idén a Stranger Thingsnek dedikálják a halloweeni dekorációjukat. Ezért elkészítették Max Mayfield levitáló alakját. A megdöbbentően élethű illúzióról egy videót is feltöltöttek a TikTokra, amely villámgyorsan 13 milliós nézettséget produkált.

Sokan el is látogattak a pár házához, hogy kiderítsék, miként is valósították meg a lebegő Max illúzióját, de nem árulták el a titkukat. Azt viszont igen, hogy nagy horror-rajongók, akik tagjai a Chicago Haunt Builders társaságnak is, akik évről évre kiválasztanak egy horrorfilmet és aszerint dekorálják ki az otthonaikat olykor megdöbbentő részletességgel.