Streaming ajánló: Erről az 5 júniusi sorozatról nem szabad lemaradnod!

Beköszöntött a nyár, a hőség elől pedig vagy a hűs szabadba vagy a beárnyékolt szobákba menekülhetünk. Ahogy melegebb az idő, egyre több időt töltünk odakint, ami nagyon jó dolog, de azért így is érdemes lesz időt szakítani néhány új vagy már futó sorozatra, ha máskor nem, az esti órákban. És a Netflix, a Disney+, az AppleTV vagy épp az Amazon Prime Video kínálata bőven tartogat néznivalót.

Összegyűjtöttünk öt olyan sorozatot, amelyek vagy most fognak debütálni a legnagyobb streaming szolgáltatók valamelyikének csatornáján, vagy épp új évadot kapnak. Így azok is kapnak néznivalót, akik valami totál újdonságra vágynak és azok is, akik a régebbi kedvenceiket szeretnék végre folytatni.

#5

68 Dom  (2021)

(2)

dráma | krimi

Amazon Prime Video

Victor egy rendőr, aki életét a drogcsempészet elleni harcnak szentelte, és annak, hogy segítsen a fiának. Pedro ugyanis drogfüggő, és egyben az egyik legkeresettebb bűnöző... több»

A brazil sorozat (nem szappanopera!) főhőse Victor, egy rendőr. Egész életét annak szentelte, hogy felszámolja az országban nagyon komoly károkat okozó droghálózatokat. Személyes indíttatása is van, ugyanis Victor fia maga is súlyos drogfüggő és egyben Brazília egyik legkeresettebb bűnözője. A sorozat első, pilot epizódját már májusban bemutatták, de a többi mind június 4-től látható az Amazon Prime Video kínálatában.
#4

69 Physical  (2021)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Sheila Rubin egy gyötrődő feleség a 80-as években, San Diegóban, aki a zárt ajtók mögött démonaival és gonosz belső hangjával küzd. Azonban ez megváltozik, amikor felfedezi... több»

Az Apple TV+ kínálatába érkezett meg június 18-án. Egy tipikus csajos sorozat lesz, amelynek főhőse egy démonaival küzdő középkorú feleség valamikor a '80-as években. Életében akkor áll be a váratlan fordulat, amikor egy véletlen folytán rátalál az aerobicra.
#3

81 Lupin  (2021)

(23) (6)

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

Netflix

Arséne Lupin kalandjai alapján készült sorozat. Nyomon követhetünk egy tolvajt Assane Diop személyében, ahogy bosszúhadjáratra indul apja és az igazságtalanságok miatt,... több»

A Lupin első évada hatalmas sikert aratott a Netflixen, így rajongók milliói várták tűkön ülve, hogy az álcázás és tolvajlás mesterének kalandjai a második évadban folytatódjanak. Június 11-től már látható a második évad a Netflixen.
#2

84 Loki  (2021)

(16) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

Miután Loki ellopta a Tesseractot, őrizetbe veszi egy szervezet, ami az időt felügyeli. Segítségével egy hosszú időutazásra indulnak, amely folyamán megváltoztatja az emberek... több»

A Marvel moziverzum egyik legnépszerűbb antihőse, akiről egyszerűen lehetetlen eldönteni, hogy akkor ő most jó vagy rossz. Egy picit mindkettő. Éppen ezért is nagyon izgalmas a róla szóló sorozat, amely június 11-től látható a Disney+-on.
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy fiú kalandos története, amint egy izgalmas utazásra indul egy posztapokaliptikus világban. A fiú félig ember, félig szarvas, és útja során más hibridek is csatlakoznak hozzá. több»

Már látható Netflix kínálatában. A lista egyik legkülönlegesebb darabja, főhőse ugyanis egy olyan kisfiú, aki félig ember, félig szarvas. Az ő kalandjainak lehetünk részesei egy posztapokaliptikus világban, ahol hozzá hasonló más hibridekkel is találkozni fog.