Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit ezen a héten nézhetsz (április 1-7)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók az április érkeztével is felkészültek, hogy kielégítsék a nézőik igényeit. Ezen a héten sok izgalmas újdonság érkezik képernyőinkre - a Skyshowtime jóvoltából folytatódik a Star Trek: Discovery az ötödik évaddal, a Disney+ elhozza nekünk a Kívánság című animációs filmet, valamint megnézhetjük az Apple TV+ legújabb sorozatát Sugar címmel, amiben Colin Farrellt láthatjuk a főszerepben. Listánkban a szolgáltatók kiemelt tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Amelia és Archie gyerekkori barátok. Archie mindig is titokban tartotta szerelmét, ám amikor Amelia bátorságot gyűjt, hogy kinyilvánítsa érzéseit, belezúg Billy Walshba, az új... több»

A tinédzserek, Amelia (Charithra Chandran) és Archie (Sebastian Croft) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Archie mindig ott volt, hogy megvívja Amelia csatáit, és nevessen a viccein, miközben életre szóló szerelmét titokban tartotta. Éppen, amikor összeszedi a bátorságát, hogy kimondja az érzéseit, Amelia fülig belezúg Billy Walsh-ba (Tanner Buchanan), az új amerikai cserediákba. A megtört szívű Archie mindent megtesz, hogy megpróbálja távol tartani egymástól Ameliát és Billyt, de végül közelebb hozza őket egymáshoz, és ezzel azt kockáztatja, hogy elveszíti legjobb barátját.
#5

65 The Synanon Fix  (2024)

(1)

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm a Synanon szervezet felemelkedését és bukását tárja fel a tagok szemszögéből, akik megélték azt, a korai napoktól, az úttörő drogrehabilitációs programtól... több»

Rendező: Rory Kennedy
A Synanon, Charles "Chuck" Dederich agyszüleménye, 1958-ban alakult, mint egy Santa Monica-i székhelyű, bolti rehabilitációs központ, amely olyan heroinfüggőket nyújtott menedéket, akiknek nem volt hova menniük. A "The Game" néven ismert konfrontatív beszélgetés-terápiás koncepciónak köszönhetően a Synanon figyelemre méltó sikereket ért el, számos helyszínnel az Egyesült Államokban. Nem függőket is elkezdett érdekelni a közösség, mely végül egy sokszínű, egyenlőségen alapuló rendszerré nőtte ki magát, amelynek élén a karizmatikus Chuck és felesége, Betty állt. De ahogy teltek az évek, a radikális terápiák egyre szélsőségesebbé váltak, az események gyermekbántalmazás, testi sértés, sőt gyilkossági kísérlet vádjában csúcsosodtak ki. A The Synanon Fix a szervezet tragikus bukását tárja fel, ahogy a gyógyítás forradalmi módjában rejlő lehetőségek mélyen romboló erővé váltak.
#4

akció | horror | sci-fi

Netflix

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

A Parasyte című manga élőszereplős feldolgozásában egy új faj érkezik a Földre a világűrből, amely az emberekkel egyesülve, parazitaként él túl, arra kényszerítve a gazdatesteket, hogy gyilkoljanak. Mindeközben egy új frakciót is elkezdenek létrehozni az emberek körében.
#3

80 Sugar  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. több»

A Sugar egy drámasorozat az Apple TV+ jóvoltából. A főszerepben Colin Farrell látható majd, aki egy magánnyomozó bőrébe bújva egy eltűnt személy körül kibontakozó esetet próbál felderíteni. Az alkotók elmondása szerint a sorozat egy újfajta színben hívatott feltüntetni a magánnyomozós, nagyvárosi noir történeteket.
#2

akció | dráma | kaland

SkyShowtime

Az új évadban a USS Discovery és legénysége új kalandokba keveredik, miközben egy titokzatos erő után kutatnak az univerzumban. Azonban nem ők az egyetlenek, akik ezt az utat... több»

Az új évadban is folytatódnak a USS Discovery hajó és legénységének kalandjai, akik ezúttal az egész galaxist átszelő kalandra indulnak, hogy megtaláljanak egy ősi erőt, amely eddig szándékosan a homályba burkolózott.
#1

68 Kívánság  (2023)

(5) (5)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Asha, a 17 éves, éles eszű és szerettei iránt nagy odaadással viseltető lány Rosasban él, egy olyan királyságban, ahol szó szerint minden kívánság teljesülhet. Egy... több»

A Kívánság egy zenés animációs film, amelyet Chris Buck és Fawn Veerasunthorn rendezett. Stílusában a produkció a hagyományos animációs technikákat ötvözi a számítógépes animációval. A filmben Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Angelique Cabral, Victor Garber, Natasha Rothwell, Jennifer Kumiyama, Harvey Guillen, Evan Peters, Ramy Youssef és Jon Rudnitsky kölcsönzi a szereplők hangját. A történet középpontjában egy 17 éves lány, Asha (DeBose) áll Rosas királyságában, aki a szükség pillanatában kíván valamit a csillagoktól, majd találkozik egy élő, mágikus csillaggal, amely az égből hullott le, és együtt szállnak szembe a királyság gonosz uralkodójával, Magnificóval (Pine).