Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (február 13-19)

Kíváncsiak vagytok, milyen streaming premiereket tartogat számunkra a jövő hét? A soron következő listában összegyűjtöttük öt szolgáltató legizgalmasabb filmjeit és sorozatait, amikre érdemes lesz egy pillantást vetni az elkövetkező napokban. Minden premier egy kattintással élérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dokumentum

HBO Max

Egy 10 részes doku-sorozat, amely a Sárkányok háza első évadának készítésébe merül el. A sorozat több mint 100 interjút négy és fél órányi exkluzív, kulisszák mögötti... több»

A sorozatban megismerhetjük a tavaly megjelent nagysikerű Trónok harca spin-off, A sárkányok háza készítésének titkait, ritka háttérsztorikat, illetve betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé. Együtt utazhatunk a stábbal a helyszínekre, és szinte részeseivé válhatunk  nagyszabású munkálatoknak, amelyeket a sorozat igényelt.
#5

80 Helló, holnap!  (2022)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy csoport utazó ügynököt követhetünk nyomon, akik holdbéli üdülési joggal házalnak. több»

A Hello holnap! egy tudományos-fantasztikus dráma/vígjátéksorozat. A főszerepben Billy Crudup látható. A történetben egy retrofuturisztikus világban egy csapat utazó ügynök vakációkat és résztulajdonosi jogokat próbál eladni a Holdra.
#4

50 Simlis  (2023)

(5)

dráma

Apple TV+

Senki sem az, akinek látszik a Simlisben, a New York-i hálószobák, bárok és tárgyalótermek között játszódó, titkokkal és hazugságokkal teli neo-noir thrillerben. A szereplők... több»

A Simlis egy amerikai pszichológiai thriller, amelyet Benjamin Caron rendezett, a forgatókönyvet pedig Brian Gatewood és Alessandro Tanaka írta. A film főszereplői Julianne Moore, aki egyben producerként is tevékenykedett, valamint Sebastian Stan, Justice Smith, Briana Middleton és John Lithgow. A történet főhőse egy szélhámos, aki szembeszáll a milliárdosokkal...
#3

56 Vörös rózsa  (2022)

(3)

dráma | horror | thriller

Netflix

A középiskolát követő hosszú, forró nyáron játszódó sorozat. A szabadidejüket töltő tinik barátságába beszivárog a Vörös rózsa alkalmazás, amely az okostelefonjaikban... több»

Ez az új tinisorozat 2022 augusztusában került először adásba az Egyesült Királyságban, és a Szexoktatás alkotóitól készítették. A BBC és a Netflix koprodukciójában készült szériában egy csapat fiatal veszélybe kerül a Vörös rózsa nevű mobilos alkalmazás miatt.
#2

dráma | fantasy | krimi | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

A második évadban a tündérek megpróbálnak kapcsolatba lépni Jonah-val és Sophie-val, ami eufória, varázslatok és öröm láncreakcióját hívhatja elő. Megtudhatjuk, mi... több»

A Carniwal Row Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével elérkezett a második és egyben utolsó évadához. A hosszú várakozás után megismerhetjük a fantasy-történet befejezését, ami a tündérek és emberek együttélése és konfliktusaira fókuszál.
#1

72 A menü  (2022)

(32) (26)

horror | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal pár egy csendes kis szigetre utazik, hogy egy fantasztikus gasztronómiai élményben vegyen rész, a főszakács azonban tartogat néhány meglepetést számukra. Mark... több»

A menü egy amerikai fekete humorú horrorfilm Mark Mylod rendezésében, Seth Reiss és Will Tracy forgatókönyvével, Tracy eredeti története alapján. A filmben Ralph Fiennes egy sztárszakácsot alakít, az asszisztensét Hong Chau játssza, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Janet McTeer, Reed Birney, Judith Light és John Leguizamo pedig az exkluzív éttermébe járó vendégek bőrébe bújva jelennek meg a képernyőn. Erre a menüre azonban egyikük sem készült fel...