Guy Ritchie-nek esze ágában sincs visszavenni a tempóból, máris itt a következő akciófilmje A szövetség címmel Jake Gyllenhaal főszereplésével.

Guy Ritchie A szövetség című akció-thrillejének főhőse John Kinley, az amerikai hadsereg különleges műveleti őrmestere, aki élet-halál harcot vív a tálibokkal és afgán tolmácsa, Ahmed. Az elsöprő lendületű film főszerepeit Jake Gyllenhaal és Dar Salim alakítják.

Ha eddig nem sokat hallottál a filmről, az azért lehet, mivel bár az Egyesült Államokban 2023. április 21-én már bemutatták, de itthon teljesen elkerülte a mozikat. 

Mindenesetre a kritikusok kimondottan pozitívan fogadták a filmet (84 százalék a RottenTomatoeson), mely 21 millió dolláros bevételt hozott.

A szövetség végül a nemzetközi piacon az Amazon Prime Video forgalmazásában jutott el a nézőkhöz, így a hazánkba is, és múlt hét végén magyar felirattal már itthnról is megnézhetjük a Prime Videón. 

Úgy tűnik, A szövetség a hazai nézőknek sem okozott csalódást, a Magyar Filmadatbázisban, a mafab.hu-n jelenleg 85 százalékos értékelésen áll.

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Amazon Prime Videón mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | krimi | thriller

A film John Kinley őrmestert követi nyomon, aki utolsó afganisztáni szolgálati útja során a helyi tolmáccsal, Ahmeddel dolgozik együtt, aki a saját életét kockáztatva viszi a... több»