Súlyos üzenetek kerültek elő Depptől Amber Heardöt illetően

Johnny Depp és barátja, Isaac Baruch 2016 októberéből származó szöveges üzeneteit olvasták fel a bíróságon a rágalmazási perben, köztük egy olyat is, amelyben a színész azt mondta, hogy Amber Heard tönkretette a menő életét.

Szerdán Depp régi barátja és szomszédja, Isaac Baruch állt a színész volt felesége, Heard elleni rágalmazási perének középpontjában, illetve azok az üzenetek, amelyeket Depp írt neki.

Ezekben a színész azt írta, hogy reméli, hogy Heard "rothadó holtteste egy Honda Civic k*b@szott csomagtartójában oszladozik". Egy további üzenetben pedig ez állt: "Ez a k*rva tönkretette azt a k*b@szott klassz életünket, amink egy ideig volt".

Baruch elérzékenyült a keresztkérdések során, amikor arról beszélt, hogy Heard állításai milyen hatással voltak Deppre és azokra, akik közel állnak a színészhez. "Ez nem fair. Nem helyes, amit tett és ami történt, hogy ennyi embert érint ez az egész. Őrület, ahogy ez történt." Baruch ezután az ügyvédi kérdésre válaszolva elmondta, hogy nincs tudomása arról, hogy Depp erőszakot követett volna el egykori feleségén.

Az ügy hátteréről annyit érdemes tudni, hogy Depp rágalmazásért perelte be Heardöt egy 2018-as véleménycikk miatt, amelyet a Washington Postnak írt a családon belüli erőszak túléléséről, bár a nő soha nem említette név szerint Deppet a cikkben. Az esküdtszéki tárgyalás a virginiai Fairfax megyei bíróságon zajlik.

Szintén a per során derült ki, hogy Deppett és nővérét bántalmazta az édesanyjuk gyerekkorában, melyről itt írtunk bővebben.