Az Ak-Nyeo (The Villainess) rendezője, Byeong-gil Jeong ismét egy őrületesen pörgős akciófilmmel készült. Hamarosan érkezik ugyanis a Netflix műsorkínálatában a Carter, amelynek frissen landolt az előzetese.

KIKNEK SZÓL?

Mondani se kell, hogy akinek bejött a John Wick vagy az Equalizer franchise, annka szinte kötelező darab ez a film, noha azt is fontos kiemelni, hogy a Carter mindenképp egy üde színfoltot képvisel ebben a műfajban.

MIRŐL SZÓL?

Carter ügynök emlékezetkiesésben szenved. Leginkább azzal van elfoglalva, hogy megpróbálja visszanyerni az emlékeit, és valahogy rendet rakni az elméjében, a férfi fejében viszont folytonosan egy fiatal nő képe jelenik meg. A hajsza rövidesen kezdetét veszi, és nagyon úgy tűnik, hogy csupán ez az egyetlen emlék védheti meg Cartert a CIA ügynökeitől és az észak-koreai katonáktól.

Mindeközben egy halálos járvány egyre nagyobb mértéket ölt, amelynek leküzdésére szintén Carter jelenti a kulcsmegoldást, ráadásul a férfi szájüregében egy bombát rejtettek el, így teljesítenie kell néhány utasítást, ha túl akarja élni az előtte lévő napokat.

MÉG TÖBB AKCIÓ, MÉG TÖBB HAJSZA

Az előzetest elnézve a Carter már most esélyes a 2022-es év legőrültebb akciófilmje címre. Erről pedig hamarosan bárki meggyőződhet, hiszen a film augusztus ötödikén debütál a Netflix műsorkínálatában.

33 Carter  (2022)

akció | thriller

Egy férfi egy veszélyes küldetés közepén találja magát. Egyetlen emléke sincs és meg kell menekülnie a halál elől, miközben megpróbálja kitalálni, hogy ki ő, hogyan került... több»