Jason Reitman apja nyomdokaiba lép, és a legutóbbi, vegyes megítélésű 2016-os Szellemirtók film után előrukkolt a saját víziójával. A  Szellemirtók: Örökség  jövőre érkezik a hazai mozikba, most pedig befutott a magyar szinkronos filmelőzetes is.

Néhány nappal az eredeti nyelvű trailer után végre befutott a Szellemirtók: Örökség magyar nyelvű előzetese is. Bár a trailerben még nem tűnnek fel az eredeti filmek főszereplői, ez minden bizonnyal csak idő kérdése, ugyanis az már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy az eredeti szereplőgárdából visszatér  Bill MurrayDan Aykroyd és  Sigourney Weaver is. Hozzájuk pedig olyan új nevek csatlakoztak, mint az Az és a Stranger Things sztárja,  Finn Wolfhard, a Harry Potterből ismert  Mckenna Grace valamint a Hangya és a Bosszúállók színésze, Paul Rudd.

A legutóbbi, 2016-os Szellemirtók után az alkotók érezhetően a nosztalgia felé tolták el a fókuszpontot, ami kimondottan jól is áll a trailernek, kíváncsian várjuk majd a végeredményt. 

A történet akkor veszi fel a fonalat, amikor egy egyedülálló édesanya és két gyermeke egy kisvárosba érkezik, ahol rádöbbennek, hogy nagyapjuk lévén ők az eredeti Szellemirtók örökségének továbbvivői. 

Szellemirtók: Örökség  2020. júliusától látható a magyarországi mozikban. A film magyar előzetesét idefent nézhetitek meg. 

Ti mit szóltok hozzá? Kíváncsian várjuk a véleményeteket kommentben.