2021.10.07   olvasottság: 1569x   szerző: hp   hozzászólások: 2

Legaktívabb regisztrált felhasználóink és önkéntes szerkesztőink mostantól egész évben a mi kontónkra mozizhatnak. Szerezd meg Te is a Mafab-medálokat, és mozizz ingyen egész évben!    

Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben!A kép forrása: Felipe Bustillo/Unsplash

Mostantól még különlegesebb kitüntetésben részesítjük a legaktívabb felhasználóinkat. Építsd ki a saját rajongótáborodat, írj hozzászólásokat, érdekességeket, életrajzokat vagy filmtartalmakat, véleményezz, és szerezd meg a Mafab-medálokat, hogy egész évben ingyen mozizhass!

2021 októberétől ugyanis minden medállal rendelkező felhasználónkat tetszőlegesen beváltható Cinema City mozijeggyel jutalmazzuk meg minden hónapban. A Bronz medállal rendelkező felhasználóinkat havonta egy, az Ezüsttel kettő, az Arany kitüntetést szerző szerkesztőket pedig 5 mozijeggyel ajándékozzuk meg. 

Ha megszereztél egy medált, az nem csak a profilodban, de az összes hozzászólásod és általad írt tartalom mellett megjelenik, ezzel is biztosítva a többi felhasználót arról, hogy a közösség aktív, közkedvelt és minőségi tartalomszerkesztője vagy. Az Arany, Ezüst és Bronz medálok megszerzésével eddig is bizonyíthatták a tagok, hogy igazi filmes veteránok, akiket figyelemmel követ, és akinek ad a véleményére a közösség. Ebben tehát nincs változás, viszont mostantól minden medálos tagot havi szinten mozijeggyel jutalmazunk.

Arany medál - 5 ajándék mozijegy havonta

- 1 évnél régebbi regisztráció

- legalább 30 vélemény az előző 3 hónapból

- legalább 30 like az általad írt véleményekre az előző 3 hónapból

- legalább 30 követő (ebből 5 a legutóbbi 3 hónapból)

Ezüst medál - 2 ajándék mozijegy havonta

- 6 hónapnál régebbi regisztráció

- legalább 20 vélemény az előző 3 hónapból

- legalább 20 like az általad írt véleményekre az előző 3 hónapból

- legalább 10 követő

Bronz medál - 1 ajándék mozijegy havonta

- 3 hónapnál régebbi regisztráció

- legalább 10 vélemény az előző 3 hónapból

- legalább 10 like az általad írt véleményekre az előző 3 hónapból

Amint láthatod, a Bronztól az Aranyig hosszú, de sok-sok kiváló filmmel kikövezett út vezet, mely során akár saját követőtábort is építhetsz, és a Mafab közösségének köztiszteletben álló tagjává léphetsz elő, s így egész évben ingyen mozizhatsz. Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az úton, számíthatsz a támogatásunkra! Bővebben a pontrendszerről itt olvashatsz.