Színesbőrű Superman, mi? - Az Igazság ligája sztárja ismét keményen nekiment a Warnernek

Ray Fisher korábbi nyilatkozatai alapján vizsgálat indult a Warner berkein belül, miután a színész elmondta, hogy Az Igazság Ligája forgatásán Joss Whedon méltatlanul és megalázóan bánt a stábtagokkal.

Fisher ezúttal a DC Films elnökének, Walter Hamadának ment neki. A színész szerint ugyanis hatalmas képmutatásnak tartja a stúdió részéről, hogy egy színesbőrű színésszel akarják rebootolni a Supermant, miután pont az ő szavahihetőségét igyekeztek megkérdőjelezni a belső vizsgálat során.

“Ugye emlékeztek még arra, hogy nem is annyira régen pont Walter Hamada és a Warner próbálta meg tönkretenni egy fekte ember szavahihetőségét, miközben valótlanságokat állított a sajtónak a belső kivizsgálással kapcsolatban? De oké, Fekete Superman!”

Fisher szavaira a Warner nemrégiben hivatalos közleményt adott ki, amelyben leszögezték, hogy Az Igazság Ligájával kapcsolatban egy mindenkitől független vizsgálatot folytattak le, és elutasítják azt, hogy Walter Hamada bármilyen befolyást gyakorolt volna a folyamatra.

A stúdió közleményét egyébként Katherine Forrest, korábbi szövetségi bíró is megerősítette arra vonatkozóan, hogy Hamada teljesen együttműködő volt a vizsgálat során, az ügyet pedig semmilyen módon nem próbálta befolyásolni.