Már a premier előtt megjelent előzetesből is sejthető volt, hogy z M3GAN-nek lesz folytatása, mivel a téma rendkívül ígéretes alapot nyújt több film számára is.

Az öntudatra ébredt mesterséges intelligenciával rendelkező gonosz baba nagy sikert ért el, amit a készítők is előre láttak, mivel a film végén felmerül a gyanú, hogy M3GAN tudata nem szűnt meg véglegesen. Feltehetően vagy egy új baba testében jelenik meg újra, vagy kiderül, hogy valahová – különböző eszközökbe – költözött, ahol tovább fejlődik, ami remek lehetőséget biztosíthat arra, hogy a nézőket ezúttal egy ravasz robotporszívó és egy cselszövő intelligens hűtőszekrény rémisztgesse. Egy azonban bizonyos: M3GAN bosszút fog állni, amiért két korábbi gazdája így cserbenhagyta.

Az alkotók nem osztottak meg részleteket, de James Wan, a film producere megjegyezte, hogy a folytatásban még magasabb fokozatba kapcsolnak az izgalmak.

A folytatásban biztosan visszatér az első rész két főszereplője, Allison Williams (Gemma) és Violet McGrow (Cady), de a többi ismert karakterről még nincs információ, és egyelőre az sem biztos, hogy Jenna Davis ismételten a baba hangját kölcsönzi-e.

M3GAN 2.0 2025. május 15-től látható a magyarországi mozikban.

62 M3GAN  (2022)

horror | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.08.14.)

Gemma egy robotikai játékgyártó cégnek dolgozik, amely hamarosan piacra dob egy babát, amely képes a gyerekekkel barátkozni, és a szülők hasznos segítőtársává válni. Ez az... több»