Együttérzést kinyilvánítani sokféleképepn lehet. Woody Harrelson kollégái, Ted Danson és George Wendt például azzal támogatták társukat, hogy a Cheers című kultikus sitcom forgatása alatt együtt hánytak barátjukkal.

A sorozat záró epizódja a napokban ünnepelte 30. évfordulóját. Az ATX TV Festival keretében szervezett eseményen a sitcom két sztárja, Ted Danson és George Wendt nosztalgiázott kicsit a forgatásokról. Megosztottak olyan élményeket is, amelyek az empátia egészen sajátos értelmezéséről szóltak.

„Egyik este kínait ettünk. Woody kb. 20 perc után rájött, hogy az ételben sertéshús volt. Ki akart menni a mosdóba hányni. Erre én azt mondtam, neki, hogy te figyelj, hányok veled én is! …majd Ted is csatlakozott.” – mesélte Wendt.

Az egész szituáció hátterében az állt, hogy a Cheers című sorozathoz csak a 4. évadban csatlakozott Harrelson valójában vegetáriánus. Ezért érzett azonnali késztetést arra, hogy gyomra tartalmát ürítse. Wendt az interjúban kifejezetten mókás élményként emlékszik vissza a történtekre. „Csak három fülke volt a férfi mosdóban. Egy dolgot tanultam meg akkor: hányás közben tilos röhögni!”

Másfajta, kevésbé kellemes élmények is előkerültek az est során. A New York Post beszámolója szerint Ted Danson azt is elárulta, hogy Wendttel közösen gyakran próbálták megleckéztetni az akkor még csak 25 éves Harrelsont. „Mindketten 37 évesek voltunk, Woody kis sihederként csatlakozott hozzánk. Azt gondoltuk oké, mutassuk meg neki, ki az úr a háznál! Kivittük a kosárpályára, hogy bebizonyítsuk neki ki itt a góré, de jól szétrúgta a s*ggünket.”

A folyamatos szkander partik sikertelenségét kompenzálandó, Danson és Wendt úgy döntött, hogy a sakkal próbálkoznak, de Harrelson ebben is kenterbe verte őket. Ezen a ponton történhetett, hogy az ifjú színész olyannyira kivívta idősebb kollégái tiszteletét, hogy azok később örömmel kísérték el hányni is.