Néhány ellenségeskedés örökké tart: John Leguizamo és Steven Seagal ki nem állhatják egymást - már több mint 25 éve! Leguizamo a maga módján állt bosszút az akciósztáron új filmjében, A menüben.

John Leguizamo és Steven Seagal ki nem állhatják egymást, és több mint két évtizede viszálykodnak egymással nyilvánosan. Az Entertainment Weeklyvel készült interjúban, amelyet Leguizamo új filmje, A menü mozibemutatójára készülve adott, a színész elárulta, hogy most különleges módon áll bosszút a B-filmek ikonján.

Az interjúban a színész elárulta, hogy A menübeli karakterét a - saját bevallása szerint -  arról a "szörnyű emberről", Steven Seagalról mintázta. A sötét szatírában a Moulin Rouge! sztárja egy lecsúszott színészt alakít, akinek legjobb évei már régen elmúltak, és aki most kétségbeesetten próbál tévés műsorvezetőként befutni.

És Leguizamo dühe teljesen érthető, tekintve azokat a kalandos történeteket, amelyeket folyamatosan mesél arról az időről, amikor Seagallal dolgozott a Tűzparancs című akcióthriller forgatásán. Még 2012-ben az AV Clubnak adott interjújában elmondta:

"Bejött és azt mondta: 'Én vagyok a főnök. Amit én mondok, az a törvény.' Ki a fene beszél így? Ki jön a próbára és mond ilyen sz*rságokat? Elkezdtem nevetni, mire ő egy aikido mozdulattal a téglafalhoz vágott, és fojtogatni kezdett, én pedig a földön találtam magam zihálva, és azon tűnődtem, hogy mi ez az egész."

Aki szeretné megnézni John Leguizamo késői bosszúját Steven Seagalon a moziban, az a múlt hét óta megteheti. A Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy és Nicholas Hoult főszereplésével készült A menü című keserű szatíra 2022. november 17-től látható a mozikban.

72 A menü  (2022)

horror | vígjáték

Egy fiatal pár egy csendes kis szigetre utazik, hogy egy fantasztikus gasztronómiai élményben vegyen rész, a főszakács azonban tartogat néhány meglepetést számukra. Mark... több»