Hiába tért vissza a főszerepben Sylvester Stallone, és erősíti a mezőnyt A galaxis őrzői és a Bosszúállók: Végjáték sztárja, Dave Bautista, a Szupercella 3jó eséllyel egyiküknek sem jelenti majd pályájuk csúcsát.

A 2013-as Szupercella végre újra összehozta a 80-as évek akciófilmjeinek királyait, Sylvester Stallone-t és Arnold Schwarzeneggert, de a film nem igazán tudott túllépni a saját árnyékán. A visszafogott nézői reakciók ellenére mégis elkészült a folytatás, melyben Schwarzenegger helyét A galaxis őrőziben megismert Dave Bautista vette át, azonban a produkció a tengerentúlon már csak DVD-n jelent meg, miközben a film hazai forgalmazója azért megpróbálkozott az országos forgalmazással.

A Szupercella 2: Hades hozta a DVD eladásoktól elvárható anyagiakat, így hamar bejelentették, hogy trilógiává bővül a Szupercella franchise, melynek legújabb epizódjához befutott az első trailer.

A történetről egyelőre semmit nem tudni, legfeljebb is csak abban lehetünk biztosak, hogy a Stallone által alakított Ray Breslinnek ezúttal személyes lesz a bosszú.

A film főbb szerepeit az említettek mellett Jaime King , 50 Cent , Devon Sawa , Lydia Hull , Harry Shum, Jr. és, Devonta Freeman alakítják, míg a rendezői széket John Herzfeld foglalhatta el.

A Szupercella 3 július 2-án jelenik meg DVD-n.