Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
57

Szupercella 3: Az ördögverem (2019)

Escape Plan: The Extractors
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
32
Képek
3
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 26.

legújabb vélemény

Az első rész kellemes meglepetés volt a két öregtől, de a második és a harmadik rész is gyenge lett. Történet nem sok, kivitelezés, vágás, rendezés pocsék.

 
Attila G.   2019. 07. 18.

a nap véleménye

Mi benne a szuper?

HOZZÁSZÓLÁSOM CSELEKMÉNYMEGJELENÍTÉST TARTALMAZHAT! Kezdeném ott, hogy az első részt tévében volt szerencsém látni. Ha egy mozizósabb korszakomban készült volna és került volna a hazai mozikba, akkor valószínűleg beültem volna rá, mert, ha egy Sylvester Stallonét összeeresztenek egy Arnold Schwarzeneggerrel, arra ideális esetben azt mondja az ember, hogy az már valami. Teszem hozzá, én az Expendables filmekkel valahogy nem tudok mit kezdeni. Részben azért, mert hiába tűzdelték tele akciósztárokkal, szerintem méltatlanul kihagytak valakit az egész projektből. Másrészt ennek első részét is először tévében volt szerencsém látni, és egy idő után simán elaludtam rajta; a többi részébe csak belenéztem, valahogy nem volt hozzá türelmem. A Szupercella valahogy mégsem volt képes becsábítani a mozikba. Pedig amúgy azt kell, hogy mondjam, hogy tűrhető lett. A második rész úgy igazából már fel se keltette az érdeklődésem. Igazából ragaszkodó típus vagyok. S nálam a Schwarzenegger–Bautista csere valahogy kiverte a biztosítékot; pláne úgy, hogy igazából fogalmam se volt, hogy ki az a Dave Bautista. A harmadik rész sem keltette fel az érdeklődésem; nem terveztem, hogy megnézem. Csak egy családtagommal épp intéztünk valamit egy bevásárlóközpontban; a helyi mozi kínálatában nem ment semmi jó, s ő ragaszkodott ehhez a filmhez, s végül hagytam magam rávenni. Sajnos pár percet lekéstünk az elejébő... több»


 
HETEDIK Nézhetetlen  2019. 07. 01.

Komolyan nem értem Sly minek erőlteti ezt a szupercellás marhaságot. Az első rész egy jó kis börtönös akciófilm volt remek szereplőgárdával, nem is értettem minek folytatták annó. De ha már elkészült, megtekintettem és hát sok köszönet nem volt benne. Ez meg itt, ez már tényleg a zs kategória, DVD-re gyártott hulladék, Stallone meg Bautista haknizik benne pár percet, a többi pedig végtelen üresjárat névtelen senkikkel. Sly nem régen azt nyilatkozta, a Szupercella 2 a legrosszabb filmje. Erre vajon mit fog mondani?

 
NGN   2019. 12. 22.

Ne legyen több folytatása a filmnek, vagy ha lesz is Stallone maradjon ki ebből az egészből, mert ez már egy vicc az első részhez képest.

 
Attila Herke Nézhetetlen  2019. 07. 19.

Most már botrányos és még folytatják.

 
Jackynee   2019. 11. 24.

Ezek a folytatások, teljesen érdektelenek. Először azt hittem rossz filmet nézek, mert sehova nem tudtam tenni az elején, a majdnem 10 perces montázs videót a városról, épületekről, emberekről a parkban, mintha valami romantikus vígjáték eleje lett volna. Aztán átfordult egy Jackie Chan verekedős akció játékba. Hova fog ez még lemenni ez a filmsorozat? Titkos börtön lesz a Holdon is? Vagy esetleg egy cápa tornádó szakítja meg az eseményeket?

 
Stanbacsi Nézhetetlen  2019. 12. 15.

Ha láttad az első kettőt, akkor megnézheted. De csak ha nagyon unatkozol... Nem sok értelme van az biztos.

Devon Sawa
Lydia Hull
50 Cent
Jin Zhang
Harry Shum, Jr.
Harry Shum, Jr.
Jin Zhang
Jin Zhang
Harry Shum, Jr.
Devon Sawa
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Jin Zhang
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Jin Zhang
Jaime King
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
50 Cent
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Jaime King
Sylvester Stallone
Jin Zhang
Jin Zhang
Jaime King
Sylvester Stallone
Jaime King
Jin Zhang
Sylvester Stallone
50 Cent
Dave Bautista
Sylvester Stallone
Jaime King
Sylvester Stallone
50 Cent
Jin Zhang
Sylvester Stallone
Dave Bautista
Sylvester Stallone

A film 40 225 926 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 26 901 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Szupercella 3: Az ördögverem forgatása Mansfieldben, Ohio államban zajlott, ugyanott, ahol Az elnök különgépe és A remény rabjai című filmeket is forgatták.

(hp)
 

A film eredetileg Escape Plan 3: Devil's Station (ez alapján kapta a film végső magyar címét) címmel került volna bemutatásra, de az alkotók 2018. októberében Escape Plan: The Extractors-ra keresztelték át a produkciót.

(hp)
 

A Szupercella 3: Az ördögverem forgatása 2017. szeptemberében zajlott, és mindössze néhány hetet vett igénybe.

(hp)
 

A film producerei olyan színészt kerestek, akinek van tapasztalata a vegyes harcművészet terén. Így esett a választásuk A galaxis őrzői sztárjára, Dave Bautistara.

(hp)
 

Sylvester Stallone már 2017. áprilisában, a második rész forgatásakor bejelentette, hogy elkészül a harmadik, Szupercella 3: Az ördögverem címre keresztelt film.

(hp)
 

A Szupercella 2-höz hasonlóan Az ördögverem sem kapott országos mozipremiert, és egyenesen DVD-re jelent meg, illetve vált elérhető a streaming szolgáltatók kínálatában.

(hp)
 
Sly tehát még a Rambo V – Utolsó vér előtt gyorsan túlesett egy újabb VOD-gagyin, ami a imidzsének nyilván nem árt, de aligha volt szüksége rá. Nekünk meg pláne. több»
 
A film egy, az első részben felvázolt, alapjában jónak induló ötlet haláltusája. Azok számára, akiket nem zavarnak a következetlenségek, és szívesen megnéznének egy néha elviselhető verekedésekkel tarkított középiskolai színjátékot, a mozi egynek jó lesz. több»
 
A Szupercella 3-at sem fogja Sly a legjobb alkotásai közt emlegetni, de egy verekedős, csihipuhi film kedvelő nézőnek adhat másfél óra kikapcsolódást. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.