Találd meg az Arany mozijegyet, és vidd el Te a Star Wars könyvet és a páros belépőt!

Újabb nyereményakcióval jelentkezünk, melyben nincs más dolgotok, mint a Mafab.hu-t böngészve rálelni a 10 Arany mozijegyre.

Véget ért a játék. Gratulálunk a helyes megfejtőknek. Íme a teljes lista:

1. Gorillák a ködben 2. Ítélet Nürnbergben 3. Ments meg, Uram! 4. Szökés Alcatrazból 5. Sivatagi cápák 6. Dumbó 7. Ip Man: A becsület útján 8. Szuper haver 9. Pofa be! 10: Miss Daisy sofőrje

Keresd meg a fenti képen látható Arany-mozijegy ikonokat a Mafab.hu-n, és szállj versenybe a páros, valamint az 5 darab egy személyre szóló belépőjegyért, melyet országszerte bármelyik Cinema City moziban beválthatsz egy általad választott műsoron levő filmre. Sőt, ha sikerrel jársz, elviheted a Minden, ami Star Wars című kötetet is, melynek minden rajongó polcán ott a helye!

Hogyan fogj hozzá?

Íme az első segítség, mely elvezethet a tíz jegy egyikéhez:
Erdő mélyén ember s állat, élhet-e együtt barátságban?

Ha megtaláltad az Arany mozijegyet, kattints rá, és kapsz egy újabb segítséget, mely támpontot nyújthat ahhoz, merre folytasd a böngészést. 

Vasárnap (december 6.) 20:00 óráig küldd el annak a 10 filmnek a címét, ahol megtaláltad az Arany mozijegyeket az [email protected] címre. A helyes megfejtők között a Minden, ami Star Wars című könyvet és a páros belépőt, valamint további 5 mozijegyet sorsolunk ki! Ha nem sikerült megtalálni az összeset, akkor se keseregj. Küldd el emailben azon filmek listáját, ahol ráleltél a mozijegyekre, és Te is bekerülsz a sorsolásba a további mozijegyekért!

Játssz velünk, böngéssz, és mozizz kedvedre!

A MOZIJEGY FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

A jegy Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználható (kivéve a Palace Mammut mozit), ezek listája elérhető a http://www.cinemacity.hu/cinemas oldalon

A kódot a pénztárban kinyomtatva vagy bediktálva van lehetőség mozijegyre váltani.

A mozijegy egy szabadon választott 2D-s előadásra jogosít fel a moziműsorból választva.

A kód nem továbbértékesíthető és készpénzre nem váltható.

A jegyeket elektronikus kód formájában küldjük ki.