Harry Potter brutális leszámolása indul (Talpig fegyverben)

Így még sosem láthattad Daniel Radcliffe-et, ezt garantáljuk! Jason Lei Howden eszelős akciófilmmel rukkolt elő, melyben hősünknek a kezére szögezett pisztolyokkal kell kiutat találnia a szorult helyzetből. A Talpig fegyverben már a hazai mozikban! 

A történet főhőse Miles, akinek nem túl izgalmas az élete, unottan végzi a munkáját és továbbra is egykori barátnője után sóvárog. Eközben a várost a SKIZM nevű banda tartja rettegésben, akik harcra kényszerítik az embereket, küzdelmüket pedig online közvetítik. Miles csak a tévéből szerez tudomást az eseményekről, mígnem a szervezet egy tagja felkeresi őt, s két markába fegyvert rögzítve parancsba adja neki, hogy végezzen Nixszel, a legjobb játékossal.

A produkciót Jason Lei Howden írta és rendezte (Halál metál, Talpig fegyverben), míg a főbb szerepeket Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Rhys Darby, Ned Dennehy, Colin Moy, Natasha Liu Bordizzo és Mark Rowley alakítják.

Íme tehát 5 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • "Jason Lei Howden egy rendkívül tehetséges filmes, aki a Talping fegyverben-nel egy olyan közönségfilmet készített, mely eredeti, friss és mely egyedülállóan érdekes karaktereket vonultat fel. A forgatókönyv elolvasása után azonnal beleszerettünk a Guns Akimbóba" - méltatta a rendezőt a film egy producere, Joe Neurauter.
  • A film producerei Cannes-ban értékesítették a Talpig fegyverben forgalmazási jogait, ahol a filmtervet a Ha/Ver és a Deadpool elegyeként jellemezték.
  • Jason Lei Howden négy év kihagyás után tért vissza a rendezői székbe. Legutóbbi alkotása a kult-klasszikussá vált Halál metál volt.
  • A Talpig fegyverben világpremierje 2019. szeptember 9-én volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.
  • A Talpig fegyverben vegyes kritikai fogadtatásban részesült. A film jelenleg 64 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2020. január).

Hazai premierdátum: 2020.03.05.