Tarantino új filmje a Ponyvaregény nyomdokain haladA kép forrása: https://theplaylist.net/tarantino-upon-time-hollywood-20180424/

Pár napja kezdődött a CinemaCon, amelyen a legnagyobb stúdiók mutatják be  a filmszínházaknak jövőbeli kínálatukat és legnagyobb durranásnak szánt filmjeiket.

Idén a Sony Quentin Tarantinot és Leonardo DiCapriot állította a színpadra, hogy készülő közös filmjükről, a Volt egyszer egy Hollywoodról beszéljenek. Tarantinot nem kell félteni: a rendező amúgy is szereti a nagy felhajtást – és ebbe könnyedén rántja bele a közönségét is. Megemlítette, hogy eddigi filmjei közül ez áll a legközelebb Ponyvaregényhez, ami természetesen beindította a rajongók agyát, hogy mégis mit várhatnak majd a filmtől.

A filmről még nem lehet túl sok mindent tudni: hivatalos története szerint 1969-ben játszódik Hollywoodban, amikor is egy nem túl szerencsés színész próbál eligazodni a változó hollywoodi időkben. Ebben segítségére van jó barátja és kaszkadőre, ám a dolgok egy kicsit bonyolultabbá válnak akkor, amikor a színész szomszédjában élő Sharon Tate-et lemészárolja a Manson-banda. Bár a történet nem tűnik túl Ponyvaregény-szerűnek, a rendező biztos forgat valamit a fejében, amiről mi még nem tudunk.

A rendező azt is elmondta, hogy véleménye szerint Paul Newman és Robert Redford óta nem állt olyan dinamikus páros a kamera elé, mint most Brad Pitt  és Leonardo DiCaprio – illetve hozzátette, hogy nehéz egy még el nem készült filmről beszélni, de nagyon szeretnének egy fantasztikus anyagot kiadni a kezükből, mert – mint tősgyökeres Los Angelesi – lenyűgözőnek tartja a forgatókönyvet.

A film 2019 októberében kerül majd a mozikba – addig is meg kell elégednünk a stúdió által elszórt információmorzsákkal.