Shawn Levy, a Deadpool 3 és a Stranger Things rendezője Taylor Swiftet méltatta, és "generációs hangként és kreatív erőként" hivatkozott rá, akinek rendezői látásmódja Steven Spielbergéhez hasonló. 

Swift Eras (cikkünk galériájában) turnéjának filmje várhatóan több mint 100 millió dollárt fog keresni ezen a hétvégén a tengerentúlon. Swift 2021-ben Levy-t rendezte az All Too Well című rövidfilmben, amelyben Sadie Sink és Dylan O'Brien is feltűnt. A színésznő jelenleg nagyjátékfilmes rendezői debütálására készül a Searchlight Picturesnél. 

Levy kiemelte Swift tiszta látásmódját a kreatív munkában és az ösztöneibe vetett bizalmát, párhuzamot vonva azokkal a tanácsokkal, amelyeket egykor Steven Spielbergtől kapott. 

Swift Eras Tour című filmje, amelyet Sam Wrench rendezett, rekordot döntött: ez lett a legtöbb bevételt hozó koncertfilm, megelőzve Justin Bieber Soha ne mondd, hogy soha című produkcióját. A film 2,8 millió dollárral debütált a csütörtök esti adatok alapján, és mi sem maradunk le róla, a hazai premier november 3-án esedékes.

zenés

Az idei évben Taylor Swift a zenében elérte azt, amit Barbenheimer a filmben. Megdöbbentő izgalom tört ki világszerte, ahogy rajongók milliói a közösségi médiában fejezik ki... több»