Teljesen reboot jöhet a DC-nél, lőttek Az acélember 2-nek?

A DC Studios új vezetői, James Gunn és Peter Safran arra készülnek, hogy a napokban bemutatják az új stratégiájukat David Zaslavnak, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, így egyúttal nagy változásokra is számíthatunk a stúdió háza táján.

Az újragondolás fordulópontot jelenthet a vállalat számára, mivel elég nagy a lehetősége annak, hogy a Zack Snyder filmrendező által létrehozott filmes univerzum az Aquaman and the Lost Kingdom 2023 decemberi premierjét követően végleg véget ér.

Egy meg nem erősített belső információ szerint Patty Jenkins például már bemutatta az ötletét a harmadik Wonder Woman filmre, ám visszautasították azt arra hivatkozva, hogy nem egyezik Gunn és Safran elképzeléseivel. A Warner Bros. képviselője egyelőre nem kívánt nyilatkozni ezzel kapcsolatban, Jenkins képviselője pedig nem válaszolt a megkeresésre.

Nemrégiben azt is “belengették”, hogy Henry Cavill is visszatér majd Superman szerepében, és hogy elkészül Az acélember folytatása, mindezt az októberben megjelent Black Adam vezette fel, most azonban Cavill és Dwayne Johnson jövője is kérdésessé vált az DC filmes univerzimánál.

Bár némi remény gyúlt arra, hogy a Zack Snyder által megalapozott szuperhős-eposzok folytatásokat kapjanak, sajnos Ezra Miller botrányai a közelmúltban, és Ray Fisher által tett nyilatkozaztok, amelyekben visszaélésekkel vádolta a vezetőséget, igencsak csorbította a stúdió renoméját.

Gal Gadot, Henry Cavill és Jason Momoa persze kétségtelenül hatalmas népszerűségnek örvendenek a DC franchise rajongói körében, így talán az ő szerepeltetésükre van a legtöbb remény.

akció | kaland | sci-fi

A Kripton bolygó szülötte, Ka-El gyermekként érkezik a Földre. Egy házaspár tagjai, Martha és Jonathan Kent fogadják be és nevelik fel. A fiú rádöbben, hogy különleges... több»