Tévésorozat lesz A Gyűrűk urából!

J.R.R. Tolkien  modernkori klasszikusa a mozivászon után a televíziók képernyőit is meghódíthatja.

Az Amazon és a Warner Bros. Televison tévésorozatot tervez A Gyűrűk Urából tudta meg a Variety. Bár a tárgyalások még a korai fázisban tartanak, azzal, hogy Jeff Bezos, az Amazon elnöke is megszólalt az ügyben (egész pontosan a tárgyalásokat is ő vezeti) elég világossá tette, hogy komolyan a szándékai Tolkien műveivel. Nem titok, hogy az Amazon is szeretne már egy ideje egy saját Trónok harca -stílusú szériát, és mivel az HBO-n legkésőbb 2019-ben véget ér a kultikus széria, épp megfelelő az idő arra, hogy az Amazon előkészítse a terepet egy olyan sorozat számár, amely betölti a TH után keletkező űrt.   

Ahogy az sem meglepő, hogy a Warner nem akarja túl sokáig pihenteti a sok milliós bevétellel kecsegető Tolkien-sztorikat. Ráadásul a stúdiónak jó tapasztalatai vannak az univerzumépítéssel, gondoljuk csak a Harry Potter filmeket követő Legendás állatok és megfigyelésükre, melynek jövőre kerül a mozikba a folytatása, mely további két rész követ majd.

Mivel még nem született megállapodás a Warner és az Amazon között, ezért jelenleg még megtippelni sem lehet, mikor kerülhet a képernyőkre a Gyűrűk ura sorozat, de amit új hírek érkeznek, feltétlenül be fogunk számolni a fejleményekről.