Nagyon régóta nem forgatott romantikus vígjátékot Julia Roberts és George Clooney, pláne nem együtt. 

Mindketten úgy találták, nincs megfelelő forgatókönyv, akármilyen fércműben pedig nem akartak játszani. A színésznőnek utoljára 2001-ben, az Amerika kedvenceiben volt emlékezetes megjelenése a műfajban, Clooney pedig még régebben, az 1996-os Szép napunk van-ban dobogtatta meg a női szíveket. Közben azért játszottak együtt, összesen négyszer, ebből három vicces gengszterfilm volt a Ocean's sorozatból, kakukktojásként pedig a Pénzes cápa című túszdrámában szerepeltek.

A mostani opusz, a Beugró a Paradicsomba mindkettejük számára ígéretes visszatérésnek tűnt a romkom műfajához. Civakodó volt házasokat alakítanak, akik azért utaznak Balira, hogy megakadályozzák lányuk hirtelen felindulásból elkövetendő házasságkötését. Menet közben aztán eldől, tényleg annyira utálják-e egymást, amennyire eleinte gondolják…

A film 2022. október 20-án érkezik a hazai mozikba a UIP-Duna forgalmazásában. A magyar szinkronos előzetest idelent találjátok.

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.05.)

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»