Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
De Matt   2019. 06. 24.

legújabb vélemény

Két jó színész, néha kicsit erőltetett sztori. A szereplők szerethetőek, a film azonban csak átlagos. Clooney és Pfeiffer miatt azért meg lehet nézni.

 
indingo   2018. 03. 19.

A kisfiú helyes filmben és szupercuki magyarhangja volt, talán Szalay Csongor. A története helyes, de nem túl maradandó, picit hosszú és körülményes.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 01.

Átlag romantikus film elváltaknak. Galiba a gyerekkel, túlhajszoltság... Néhány dolog azért zavart benne pl. pár percet késtek a nap elején mégis otthagyták őket. Valamint azért egy nap alatt nem kezdenek el a családos emberek egymásba habarodni. Kicsit légből kapott a story. Annyira nem tetszett nem azt mondom meg lehet nézni nehány helyen meg is tud nevettetni de egészét tekintve nem egy nagy szám.

 
dubzsu   2015. 10. 28.

Bár tehetséges színészekben bővelkedik a film, mégis laposnak éreztem a történetet és a romantikus elemek néha már -már átcsapnak giccs kategóriába. Humora gyenge.

A film összbevétele 97 529 550 dollár volt (imdb.com).

 

George Clooney évekkel korábban már találkozott Michelle Pfeiffer-rel, ugyanis a a 80-as évek elején randizott Michelle szintén színész húgával Dedee Pfeiffer-rel.

(dulkap)
 

A film vége felé látható jelenet, amikor Melanie beleütközik az asztalba, nem szerepelt a forgatókönyvben, Michelle Pfeiffer ügyetlensége volt, amit aztán mégis benne hagytak a filmben.

(rbernadett)
 

Amikor Maggie Taylor elfelejti a cica nevét, az nem szerepelt a forgatókönyvben. Mae Whitman tényleg elfelejtette a cica nevét, de nem esett ki a szerepből, ezért a rendező úgy gondolta, hogy ez annyira cuki, hogy benne hagyta a filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.