Julia Roberts és George Clooney olyan exeket alakítanak új vígjátékukban, akik félreteszik nézeteltéréseiket egy közös cél érdekében.

Az Oscar-díjasok a Beugró a Paradicsomba című filmben egy elvált házaspárt alakítanak, akik "fegyverszünetet" kötnek, hogy megakadályozzák lányuk (Kaitlyn Dever) házasságát egy férfival, akit frissen ismert csak meg.

"A lányunk hozzá fog menni egy fickóhoz, akivel most találkozott, több millió mérföldre otthonról. Eldobja a karrierjét" - mondja Clooney karaktere egy idegennek, aki közte és exe (Roberts) között ül egy repülőn. Roberts karaktere erre azt mondja: "Ahogy az anyja is tette, úgyhogy én vagyok az egyetlen, aki megállíthatja."

A trailerben az 54 éves Roberts és a 61 éves Clooney együtt táncolnak és sörpongoznak. Clooney-t az egyik jelenetben még egy delfin is megharapja.

A Beugró a Paradicsomba rendezője az az Ol Parker, aki a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba-t is jegyezte. Clooney januárban a Deadline-nak azt mondta, hogy a film "valami különleges" és "amolyan régimódi mozi".

"Ez az Ol Parker nevű fickó egy igazán csodálatos író és rendező, és írt nekünk egy forgatókönyvet, én pedig az 1996-os Szép napunk van óta nem igazán csináltam romantikus vígjátékot. Ebben a mostani filmben Julia és én a legviccesebb módon lehetünk gonoszak egymással" - mondta akkoriban Clooney.

"Abban a pillanatban, amikor elolvastam, felhívtam Juliát, és megkérdeztem: "Megkaptad ezt?", mire ő: "Igen", mire én: "Meg fogod csinálni?", mire ő: "Meg fogod csinálni?", mire én: "Igen, ha te csinálod" - tette hozzá - "Szóval ez is egy olyan szerencsés dolog volt."

Clooney és Roberts korábban az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi és a 2016-os Pénzes cápa című filmekben dolgoztak együtt. "Remekül megy a dolog. Életünk legjobb időszakát éljük" - tette hozzá Clooney még a forgatás alatt - "Julia egyszerűen fantasztikus benne, és ez a csodálatos színész, Lucas Bravo (Emily Párizsban), aki abszolút a legviccesebb a filmben, és tudod, Billie Catherine Lourd és Kaitlyn Dever. Ez egy igazán szórakoztató, vicces szereplőgárda. Nagyon jól érezzük magunkat."

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.05.)

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»