Több, mint 30 millió dollárt gyűjtött össze az ukrajnai menekültek számára Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher kezdeményezése túlszárnyalta a 30 millió dolláros adománygyűjtési célt az ukrán menekültek számára. "A munkánk még nem ért véget" - mondta Ashton Kutcher egy csütörtöki Instagram-videóban.

Az ukrajnai születésű Mila Kunis és Ashton Kutcher továbbra is segít a rászoruló ukránoknak az orosz invázió közepette."Csak azt akarjuk mondani, hogy elértük a célunkat" - mondta Kunis egy csütörtökön megosztott Instagram-videóban. Több mint 65 ezren jártultak hozzá ahhoz, hogy 30 millió dollárt is meghaladó összeg jöjjön össze az ukrán menekültek számára.

"A munkánk még nem ért véget" - mondta Kutcher. "Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy a szeretet áradata, amely a kampány részeként mindannyiótoktól érkezett, maximálisan elérje a rászorulókat."

Kunis arra buzdította a követőit, hogy továbbra is adakozzanak hasonló célokra, hozzátéve: "Kérlek, ne hagyjátok abba. Ez csak a kezdete egy nagyon, nagyon, nagyon, nagyon hosszú útnak" - mondta.

Ő és Kutcher a képaláíráshoz azt írták: "A Flexport.org és az Airbnb.org oldalra már érkeztek és érkeznek is az adományok, hogy most cselekedhessenek". A pár egy korábbi Instagram-posztban megjegyezte, hogy a Flexport.org segélyszállítmányokat szervez a menekülteknek. “Az Airbnb.org ingyenes, rövid távú szállást biztosít az Ukrajnából menekülők számárra."

A pár március 3-án osztotta meg 30 millió dolláros adománygyűjtési célját, a támogatókat pedig egy GoFundMe-kampányra irányították át. Kunis és Kutcher azzal indította a jótékonysági akciót, hogy ők maguk 3 millió dollárt adományoztak. 48 órán belül elérték kitűzött összeg felét, és jelenleg több mint 34 millió dollárnál tartanak.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés