Több stábtag is megsérült Eddie Murphy új filmjének forgatásán

Többen is megsérültek a stábtagok közül a The Pickup egyik akciójelenetének felvétele során. 

Az Amazon Studios játékfilmjét jelenleg Georgia államban forgatják. A stúdió kedden megerősítette, hogy több ember is megsérült a második egység jelenetének forgatása közben. Az Associated Press értesülése szerint a felvétel során egy teherautó „elakadt” és váratlanul egy autónak ütközött. A jelentés szerint két embert zúzódásos és csonttöréses sérülésekkel kórházba szállítottak.

“Még mindig gyűjtjük a tényeket arról, hogy mi történt és miért, de mindenekelőtt gondolataink azokkal vannak, akik most lábadoznak. A teljes stáb és a szereplők jóléte az első számú prioritásunk, és továbbra is ragaszkodunk a legmagasabb iparági biztonsági előírásokhoz a forgatás során. Minden biztonsági óvintézkedést felülvizsgáltunk a forgatás előtt és ellenőriztünk a forgatás alatt” - nyilatkozta az Amazon szóvivője.

A stábtagokat képviselő IATSE szintén vizsgálja a történteket. A The Pickup premierjével és szinopszisával kapcsolatban ugyanakkor egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, Eddie Murphy mellett a produkció főszerepében érkezik Eva Longoria, Pete Davidson, Lara Grice, Keke Palmer, Andrew Dice Clay és Christopher Cocke.