Todd Phillips soha nem látott fotót osztott meg a Joker forgatásáról

A tavaly ősszel mozikba került Joker egyik legemlékezetesebb pillanata kétségtelenül az, amikor Arthur Fleck először ölti magára a teljes Joker öltözéket, majd táncolni kezd egy utca lépcsőn.

A valóságban a West 167th Street-i lépcsők nem csupán ikonikussá, hanem valóságos turistalátványossággá vált az elmúlt hónapokban, nem kis bosszúságot okozva a helyi lakóknak, akik nem győzték felháborodásukat kifejezeni az odalátogatók viselkedésével szemben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Weekend. Although at this point, what’s the difference? Stay safe.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2020, időpont: 1:02 (PDT időzóna szerint)

Nos, úgy tűnik, hogy rajongók továbbra sem tudnak betelni Arthur Fleck táncával, így a film rendezője Todd Phillips is szeret kedveskedni a film kedvelőinek. Phillips legutóbb egy eddig sosem látott fotót posztolt az Instagramra, amelyen a jelenet felvétele látható. A kép legalább annyira hangulatos, mint maga a szóban forgó jelenet, a rendező pedig egy üzenetet is csatolt hozzá:

“Itt a hétvége. De mit számít ez most? Vigyázz magadra!” - írja Phillips, aki egy korábbi interjúban azt is elmesélte, hogy a saját elképzelései szerint Jokerben mindig is ott volt a zene, hallotta a fejében, ezért is táncol olyan gyakran a filmben.