Tom Cruise is beszállhat Tarantino új filmjébe

Tarantino eddigi pályafutása egybeforrt Harvey Weinsteinnel, de a producer körüli botrányok miatt a rendező szabad préda lett, a stúdiók pedig kemény harcot vívnak az új projektért.

A Paramount, a Sony és a Warner Bros. is beszállt a harcba Quentin Tarantino új filmjéért, miközben javában zajlik a szereplők kiválasztása. A csak Manson-filmként emlegetett produkció főbb szerepei kapcsán olyan A-listás sztárok nevei merültek fel, mint Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Samuel L. Jackson és Leonardo DiCaprio. A sor most egy újabb névvel bővült, nevezetesen Tom Cruise-éval, akit örömmel látna a direktor a stábban.

Ami a film történetét illeti, hosszú ideig arról szólt a fáma, hogy Tarantino Sharon Tate, az író és rendező Roman Polanski feleségének 1969-es meggyilkolását dolgozná fel, ehhez képest a rendező legutóbb már arról beszélt, hogy Manson csak az egyik mellékszereplője lenne a sztorinak. Idézzük:

"Nem Charles Mansonról szól, hanem 1969-ről" - mondta a Thompson On Hollywoodnak adott interjújában. Vagyis a direktor nem konkrétan a brutális gyilkosságra, hanem a magára az érára fókuszálna, melynek hangulatát elég erősem meghatározta a brutális esemény. A nyolcadik hónapban járó állapotos Tate-et saját Los Angeles-i otthonában gyilkolta meg Charles Manson és négy követője további négy emberrel együtt, akik szintén a házban tartózkodtak. Manson és követői jelenleg is börtönbüntetésüket töltik. 

Az egyelőre cím nélküli film forgatása feltehetően 2018. nyarán kezdődik majd meg.