Kevés annyira híres tagja van a Szcientológus Egyháznak mint Tom Cruise. A 60 éves akciósztár hosszú évek óta aktív tagja a gyülekezetnek és sokan, akik közel álltak hozzá, sok furcsa dolgot meséltek róla emiatt. Ebben már nincs is semmi újdonság, most mégis újból előkerült a téma.

Ennek oka pedig az, hogy előkerült egy 2021-es interjú, amelyet Seth Rogenv adott a SiriusXM magazinnak. Ebben arról beszélt, hogy Tom Cruise őt és Judd Apatow-t korábban megpróbálta „megtéríteni”. De nem járt sikerrel.

Elmesélte, hogy egy alkalommal, amikor hármasban találkoztak, a sztár egyszer csak elkezdte győzködni őket, hogy adjanak neki húsz percet, hogy elmondja valójában miről is szól ez az egyház. Adjanak neki egy kis időt és azt fogják mondani, hogy ilyen nincs!

Seth Rogen, aki saját magát gyenge akaratú és könnyen befolyásolható embernek nevezte, elmondása szerint nem tudta, hogyan tudna ebből a beszélgetésből úgy kikeveredni, hogy ne kelljen csatlakoznia a Szcientológus Egyházhoz. Szerencséjére azonban Judd Apatow határozottabb volt és elütötte a témát azzal, hogy beszélgessenek inkább a filmekről.

Tom Cruise-ból egyébként a minap Jerrod Carmichael is viccet csinált a Golden Globe díjátadóján. Három díjjal a kezében ment fel a színpadra és azzal viccelődött, hogy ezek azok a díjak, amiket a színész még 2021-ben adott vissza tiltakozásul, amiért a Hollywood Foreign Press Association kötelékében egyetlen színesbőrű tag sincs.