Tom Hardy a Star Wars VIII-ban?A kép forrása: cosmicbooknews.com

Könnyen lehet, hogy A visszatérő sztárja is feltűnik majd a franchise nyolcadik epizódjában.

Javában zajlanak a Rian Johnson rendezésében készülő Star Wars: Az utolsó Jedik forgatási munkálatai, melyben a hetedik epizód összes főbb szereplője, John BoyegaOscar Isaac és Adam Driver is visszatér majd, míg az új szereplők között köszönthetjük Benicio del Torot és Laura Dernt is.

Azonban könnyen lehet, hogy Tom Hardy is fel fog tűnni a produkcióban, legalábbis erről számolt be a Making Star Wars nevű portál. Bár mindössze cameoról van szó, a portál tudni véli, hogy (SPOILER) Hardy egy rohamosztagost fog alakítani, aki felismeri Finnt egy titkos küldetésen.

Ennek ellenére egyelőre érdemes a pletykák szintjén kezelni a hírt, bár ha azt vesszük, hogy a Star Wars - Az ébredő Erő-ben az aktuális James Bond, Daniel Craig is feltűnt (ő volt a rohamosztagos, akit Rey a jedi képességével rávett arra, hogy szabadítsa ki őt, és dobja el a fegyverét), egyáltalán nem kizárt, hogy Hardy valóban beugrik egy jelenet erejéig.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 15-én debütál a mozikban. 

akció | fantasy | kaland

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel... több»