Ezek most a Netflix legnézettebb tartalmai: 78 országban lett a no.1 az éppen legfelkapottabb sorozat, napok alatt 45 milliós nézettséget hozott össze (május 13-19)

A tavasz beköszöntött, ami azt jelenti, hogy végre itt a #Polin szezon! A Bridgerton 3. évadának 1. részlete az angol tévés toplista első helyén debütált, 45,1 millió megtekintéssel! De lássuk az aktuális állást általánosságban!

A fikciós viktoriánus sorozat 78 országban 1. helyen volt, 92 országban pedig a Top 10-be került. És ez még csak a kezdet. A 2. rész június 13-án jelenik meg és jönnek az igazi bonyodalmak!

A listán egyébként a sorozat mindkét korábbi évada is megállta a helyét: az 1. évad a 4. helyen landolt (4,5 millió megtekintéssel), a 2. évad pedig a 8. helyet szerezte meg (3,3 millió megtekintéssel). Mindkét évad szerepel a legnépszerűbbek listáján is.

Az angol sorozatos lista további befutói

A drámai thrillerek három helyet szereztek az angol tévés listán. Richard Gadd áttörést hozó sorozata, a Szarvasbébi a 3. helyet szerezte meg a hatodik héten, 7,4 milliós nézettséggel. Az Írországban játszódó Bodkin című krimi-triller a 6. helyen landolt 4 milliós nézettséggel. A Talpig férfi, a Jeff Daniels és Diane Lane főszereplésével készült darab, a 9. helyen végzett 2,4 milliós megtekintéssel.

Az 5. helyet 4,1 milliós megtekintéssel Kevin Hart stand up különkiadása szerezte meg, a Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor. 

Az angol nyelvű filmes lista

A romantikus vígjáték, melyben újra láthatjuk Brooke Shields-et, 25,4 millió megtekintéssel második hete foglalja el az első helyet, így az összesített nézettsége 52,1 millióra nőtt. A Madame Web 10,8 milliós megtekintéssel a második helyet szerezte meg.

A Thelma, az unikornis című népszerű gyerekkönyv adaptáció 7,3 millió megtekintéssel a 4. helyen sziporkázott a debütáló héten. Jerry Seinfeld Cukormáz nélkülje pedig harmadik hete tartja magát a listán, a kilencedik helyen 2,5 millió megtekintéssel. 

A nem angol nyelvű sorozatok

Az indiai Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma, a BAFTA-díjas Sanjay Leela Bhansali kosztümös drámája 2,4 millió megtekintéssel a nem angol nyelvű TV-listán az 5. helyre került. Mindenképp érdemes megnézni, mert a kultúrsokk valahogy igazán jól illeszkedik az ábrázolt korszakhoz és nem vág úgy fejbe, mint egy-egy modern indiai alkotás.

Koreai sorozatok ezen a héten három helyet foglaltak el a listán. A könnyek királynője 11. hetét töltötte a 6. helyen (1,8 milliós nézettség), A nyolcas műsor a 7. helyen debütált (1,7 milliós nézettség), az időutazós limitált sorozat, a Rendkívüli család pedig a 8. helyet kaparintotta meg (1,5 milliós nézettség).

A nem angol nyelvű filmek listája

Itt még mindig A spanyol futár vezeti a listát, méghozzá 11,2 milliós megtekintéssel!

#4

animáció

Egy titkos szervezet őrzi a jólétünket. Kimetsu no Yaiba, a Démon Slayer démonok uralnák a világot. Ezek a démonok azonban évszázadok óta folyamatos harcot vívnak az egykori... több»

5,4 milliós megtekintéssel első helyen a nem angol nyelvű sorozatok listáján.
#3

71 A spanyol futár  (2024)

(6)

thriller

Netflix

Egy futár sikerének története, ahogy a korrupció létráján kapaszkodik felfelé. Mindezt a Spanyolországban uralkodó ingatlan-helyzet és az euró megérkezése teszi lehetővé. több»

A nem angol nyelvű filmek listáját 11,2 milliós nézettséggel vezeti!
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

25,4 milliós megtekintéssel második hete foglalja el az első helyet az angol nyelvű filmes listán
#1

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

45,1 millió megtekintés (eredeti angol nyelvű sorozat)