2021.02.27   olvasottság: <1000x   szerző: hp   hozzászólások: 0

A New Line korhatáros Mortal Kombat előzetesének nézettsége az első héten 116 millió fölé nőtt, ezzel a korhatáros filmek mezőnyében abszolút rekordot döntött, megelőzve ezzel a Deadpool 2-t. 

Történelmi rekord: A Mortal Kombat a Logan - Farkast és a Deadpool 2-t is legyűrte

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt héten mindenki a Mortal Kombat előzetesét nézte, amihez az is hozzájárult, hogy az előzetest újaposztolásának aránya rendkívül magas volt, 47:1-hez. 

A trailert hét nap alatt közel 120 millióan nézték meg, a közösségi média figyelő algoritmusok kimutatása alapján a nézők 98 százaléka pozitívan, illetve semlegesen ítélte meg a látottakat.

 A Simon McQuoid rendezésében készülő Mortal Kombat videojáték adaptáció főbb szerepeit Jessica McNameeHiroyuki SanadaTadanobu AsanoMehcad Brooks és Josh Lawson alakítja. A premier idén április 16-án esedékes az HBO Max-on, de a tervek szerint a filmet a hazai mozikban is bemutatják majd. Ha lemaradtál volna az előzetesről, idelent pótolhatod. 

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»