Tovább kell várni a Stranger Things negyedik évadára

Bár a Netflix gőzerővel dolgozik az egyik legnépszerűbb sorozatának negyedik évadán, úgy tűnik, hogy a kialakult helyzet miatt tovább kell várniuk a rajongóknak a negyedik évadra.

A Stranger Things folytatásának munkálatai még márciusban kezdődtek, az egyre nagyobb mértéket öltő koronavírus-járvány miatt azonban csakhamar le kellett állítani a munkálatokat. A sorozat sztárja, Natalia Dyer szerint azonban mindez egyáltalán nem gáz.

“Normál esetben megkapjuk az első forgatókönyvet, majd a munkálatok alatt tovább dolgoznak rajta a szerzők, de úgy tűnik most több idejük lesz” - jegyezte meg Dyer egy friss interjú során, majd hozzátette, hogy a halasztás szerinte hatalmas nyomást vehet le a forgatókönyvírók válláról, a több idő pedig csakis a koncepció javára válhat.

Dyer Nancy Wheelert alakítja a sorozatban, és bár a színésznő nem árult el semmilyen konkrét részletet a történettel kapcsolatban, annyit megjegyezett, hogy igencsak fordulatosnak ígérkezik majd. Egyelőre persze kérdéses, hogy csakugyan a negyedik évad lesz majd a teljes lezárása a szériának, amely a tervek szerint csupán 2021-ben debütál majd.