34 The Fanatic  (2019)

John Travolta a Gottival tett egy kísérletet arra, hogy újra az élvonalba kerüljön, azonban nem járt túl sok sikerrel. Új filmje, a The Fanatic pedig csak még egy csepp olajat jelentett a tűzre.

Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere a zene után a rendezésben is kipróbálta magát a The Fanatic kel, a kritikusok szerint azonban jobban járt volna, ha a rappelésnél marad. Ez pedig nem jó hír a főszerepet játszó John Travoltanak sem, aki egy őrült rajongót alakít, aki megkeseríti az általa istenített horrorsztár életét.

A produkció mindössze 42 szemlézett cikket követően mindössze 17 százalékot kapott a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. Az újságírók szerint a film cseppet sem szórakoztató, híján van minden emberiességnek, és úgy általában véve csapnivaló és katasztrofális alkotás.

Travoltának az utóbbi években nem megy túlságosan jól a szekere, jusson csak eszünkbe a Speed Kills, a The Forge vagy a Killing Season. Ezek közé a filmek közé csak néhány évente ékelődik be egy-egy értékelhető produkció, kiemelkedő filmért pedig egészen a 2007-es Hajlakkig kell visszautaznunk az időben.