A seriff hivatala és a Visit Sonoma képviselői, illetve a webkamerák felvételei alapján egy illető legalább egy órán át állt mozdulatlanul az esőben, mielőtt lassan egy lámpaoszlop felé sétált, majd átvágott a zebrán. Dübörög a Sikoly VI. kampánya.

"A telefonvonalak felrobbantak, és tonnaszámra érkeztek az aggódó polgárok hívásai" - mondta Robert Dillion, a seriff hivatalának szóvivője csütörtökön a SFGATE-nek.

"Számos erőforrást igényelt a beérkezett telefonhívások kezelése" - számolt be .

Dillion elmondta, hogy kimentek a helyszínre, és beszéltek az illetővel, aki elmondta, hogy a Paramount Pictures bérelte fel őket, hogy a hamarosan debütáló slasher-filmet reklámozzák. Az illető személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, nem sokkal később távozott a helyszínről, és nem vádolták meg semmilyen bűncselekménnyel.

"Köszönjük mindenkinek az aggodalmát, már foglalkozunk vele" - mondta a rendőrség, eloszlatva a félelmeket. Dillion elmondta, hogy többször is próbálta elérni a Paramountot, de nem kapott választ.

Nem mellesleg egy Ghostface-nek öltözött személyt New Orleansban és St. Louisban is láttak már.

Közben Ghostface hivatalos Twitter-fiókja is felvette a fonalat: "Csak a dolgommal törődtem" és "Figyellek titeket", írták válaszul a hátborzongató webkamerás fotókra.

A Paramount korábban a Mosolyogj című filmmel kapcsolatban is hasonló kampánnyal borzolta a kedélyeket. A stúdió színészeket bérelt fel, akik furcsa vigyorokat produkáltak a közönség soraiban a baseball meccseken, és így természetesen feltűntek a televíziós közvetítések képein is.

A Sikoly VI. március 9-én kerül a mozikba országszerte.

70 Sikoly VI.  (2023)

horror | misztikus | thriller

Samnek (Melissa Barrera), Tarának (Jenna Ortega), Mindynek (Jasmin Savoy Brown) és Chadnek (Mason Gooding) elege van mindenből. Miután túlélték Ghostface utolsó mészárlását... több»