Indul a hét és mi jövünk az aktuális kedvencekkel! Talán senki sincs meglepődve, hogy a debütálása után az új kedvenc a magyar Netflixen is  A Bridgerton család 3. évada

A második helyen az Ashley Madison: Szex, hazugságok és botrányok, míg a harmadikon a török sorozat, a Köszi, jöhet a következő áll.

Az új évad, ahogy már megszokhattuk, 8 részből áll, ezúttal két részletre bontva: az első négy epizdot megkaptuk május 16-án, hogy kellően felcsigázva várhassuk a június 13-án érkező második részletet, amiből (ha továbbra is a könyveket veszik alapul és úgy tudjuk, ezúttal is így volt), kiderül, hogyan alakul Pen és Colin sorsa!

A 3. évad izgalmai

A bálterem középpontjában a "szürke kisegér" (és titkos botránylap-író) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és gyerekkora óta rajongott szerelme, a világutazó Colin Bridgerton (Luke Newton) állnak. Ez azt jelenti, hogy ez a tavasz hivatalosan is a #Polin párosé , ahogy a rajongók elnevezték a duót, és Penelope-t és Colint egészen új módon láthatjuk viszont! Ők is megkapták a maguk glow upját, ahogy az már megszokott a Shondalandtól, mikor valakiket reflektorfénybe állít. Emlékezzünk csak a vikomtra, aki az 1. évadban még jóval kevésbé volt vonzó(nak mutatva).

A megjelenés tervezése mögött

A 2. részlet az 1. részlet befejezésének "cliffhanger" után folytatódik, árulta el Jess Brownell showrunner: "Van egy természetes struktúrája a nyolc epizódnak, és tulajdonképpen minden évadban így csináltuk, hogy a 4. epizód egy nagy "világmegváltó" eseménnyel ér véget" - mondta - "A nézők tudják, hogy Penelope és Colin felett ott lóg Damoklész kardjaként Pen titkos személyazonossága, ez pedig elég konfliktust biztosít majd az évad hátralévő részre." 

Emlékeztetőül

A 2. évad Featherington-bálját követően Penelope-nak összetört a szíve, miután meghallotta, hogy Colin azt mondta egy csapat agglegénynek, hogy soha nem fog neki udvarolni és komor hangulatán az sem segít, hogy a 2. évad fináléjában összeveszett a legjobb barátnőjével, Eloise-zal...

A hivatalos szinopszis szerint Penelope a harmadik évadban végre készen áll arra, hogy feladja Colin iránti régi szerelmét és úgy dönt, itt az ideje, hogy férjet keressen - és lehetőleg olyat, aki megadja neki a szabadságot, hogy Lady Whistledownként folytassa kettős életét, távol anyja és testvérei kíváncsi tekintetétől. 

Nos, ha még nem csekkoltad, hogyan alakul Pen terve, akkor a mafabról indíthatod is a sorozatot (amennyiben van élő Netflix előfizetésed), ha a 3.évad adatlapján a "Hol nézheted" fülig görgetsz és az ott elhelyezett Netflix ikonra kattintasz! 

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»