A Beugró a Paradicsomba című romantikus vígjátékban Julia Roberts és George Clooney egy elvált házaspárt alakít, akik összefognak, hogy szabotálják lányuk esküvőjét Balin. A film június 6-tól látható a Netflixen, és annyira rákaptak a hazai nézők, hogy rögtön a 2. helyre repítették a napi top10- listán. Csak a Cápák a Szajnában előzi meg, míg a Netflix új, sztárokkal forgatott filmje Richard Linklater rendezésében, A bérgyilkos, aki nem is volt, a harmadik helyen áll.

Az Ol Parker rendezésében készült Beugró a Paradicsomba egészen pazar szereplőgárdát vonultat fel, Roberts és Clooney mellett olyan sztárokat láthatunk a filmben, mint Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier és Lucas Bravo.

A film világszerte 172 millió dolláros bevételt hozott 60 millió dolláros költségvetés mellett, így a vegyes kritikai kritikák ellenére kasszasiker lett, és ehhez a hazai nézők is hozzájárultak, hiszen itthon hatalmas sikert aratva 774 millió forintot termelt.

A kritikusok Rotten Tomatoes-on 221 kritika alapján 57%-ra értékelték, míg nálunk a mafabon a magyarok körében 70%-on áll.

Ha még nem láttad vagy szívesen újranéznéd, a mafabos adatlapon a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»