Alig néhány napja debütált a Netflix műsorkínálatában a Cedric Nicolas-Troyan és Samuel Bodin rendezésében készült Párizsi alvilág, máris a platform egyik legnézettebb tartalmává lépett elő a hazai előfizetők körében.

Merthogy a sorozat jelenleg a második legnézettebb produkció a platformon. Történetünk meglehetősen egy sötét hangulatvilágú Párizsba vezet, ahol a főszereplővel együtt merülünk el a város alvilágában. Apja halálát követően Lyna bosszút esküszik, hadjárata során azonban rövidesen találkozik Furie-val, aki nem csupán megmutatja neki, hogy lehet túlélni ebben a kegyetlen világban, hanem azt is, hogyan lehet a vezetőjévé válni.

A Párizsi alvilág szinte minden tekintetében különleges darabnak számít, hiszen ebben a történetben nem a férfiak kezében összpontosul a hatalom. Itt a nők azok, akik a saját kezükbe veszik a törvényt, arcokat törnek be és férfiakat tesznek el az útból. 

A sorozat főszerepében Mathieu Kassovitz, Marina Fois, Àlex Brendemühl, Eye Haidara, Sandor Funtek, Steve Tientcheu és Anne Azoulay látható. A Párizsi alvilág tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a széria mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi

Belemerülhetünk a párizsi bűnözői alvilágba, ahol Lyna találkozik a rejtélyes és brutális Furie-val, aki nemcsak túlélni képes ebben a környezetben, hanem vezetővé is vált. több»