Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Hirtelen 70 (2022)

Mack & Rita
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
23
Képek
3
Videók

Galéria (23)

Diane Keaton
Diane Keaton
Simon Rex
Taylour Paige
Lois Smith
Loretta Devine
Wendie Malick

Videók (3)

 
Gábor390920   2023. 04. 05.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A történet gyengeségénél csak a színészi játék és a gagyi poénok voltak rosszabbak. Igen, még Diane Keaton is szörnyű ebben a filmben, pedig nagy kedvencem. Olyan érzésem volt a film nézése közben, mintha a színészek elfelejtettek volna normálisan ko... több»

 
grufa   2023. 03. 02.

0

Hát, gyerekek, szerintem ez a film egyszerűen nem éri meg a pénzét. Legszívesebben vissza is kértem volna a jegy árát. A történet megdöbbentően unalmas volt, még egy kellemes súlytalan mozizásnak sem tudom nevezni. Hatalmas tévedés volt rá beülni.

 
geri780   2023. 03. 03.

0

Amennyire jó a szereposztása a filmnek, annyira unalmas és jelentéktelen a végeredmény. Amit nagyon sajnálok, mert látszik, hogy Diane Keaton is szinte már ritunból nyomta az egészet. Egyébként egész jó hangulata van, csak épp nem érzem azt, hogy ez kihagyhatatlan lett volna.

A film összbevétele 2 552 070 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 303 470 forintot termelt. A hazai mozik összesen 25 962 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film spanyol címe, a Con canas y a lo loco a Some Like It Hot című klasszikus Billy Wilder-vígjátékra utal, amelynek spanyol címe Con faldas y a lo loco.

(csd)
 

Wendie Malick és Lois Smith egy borklubban alakítanak barátnőket. 2000 áprilisában Smith vendégszerepelt Malick Just Shoot Me című tévéműsorában, amelyben a édesanyjának adta ki magát.

(csd)
 

A mellékszereplők, Simon Rex és Taylour Paige a Red Rocketben (2021), illetve a Zolában (2020) nyújtott alakításukért a film bemutatásának évében a Film Independent Spirit Awards díjat nyertek a legjobb főszereplőnek járó kategóriában.

(csd)
 
Ha az ember megnyeri Diane Keatont, hogy eljátsszon egy idős nő testében ragadt harmincéves influenszert, legalább annyival tartozna neki (és nekünk), hogy nézhető filmet ír az ötlet köré. több»