Új filmjének forgatása után fehérneműben fotózták Olivia Wilde-ot (képek)

Olivia Wilde 2019-ben megjelent Éretlenségi című rendezésével bebizonyította, hogy nem csupán színészként, hanem rendezőként is megállja a helyét.

Nemrégiben lezárult Wilde következő filmjének, a Don't Worry Darling munkálatai, amelyet a színésznő még 2019-ben jelentett be, és amelynek főbb szerepeiben Chris Pine, Harry Styles, Florence Pugh, Gemma Chan, KiKi Layne, Timothy Simons és Nick Kroll lesznek láthatóak.

De nem csupán emiatt beszélhetünk Wilde szempontjából egy mozgalmas időszakról, hiszen a színésznő ezúttal a Vogue januári számának címlapján is pózol majd, ehhez fűződően pedig meg is jelent róla néhány elképesztően ízléses fotó, amelyet a Film Updates tett közzé a Twitteren.

Don't Worry Darling rendezésével Wilde egyébként ezúttal a horror műfajába evezett át, egy film története az ötvenes évekbe repít vissza, amikor egy fiatal háziasszony azzal kénytelen szembesülni, hogy férjével élt közös álomvilága valójában sötét és borzalmas dolgok árán született meg. A film a tervek szerint 2022. őszén érkezik a mozikba.