Új fotók érkeztek a John Wick 3-hoz – és izgalmas részleteket ígérnek

Jövő májusban érkezik a trilógia befejező része, a John Wick: 3. felvonás - Parabellum - és még alig tudunk valamit a filmről azon kívül, hogy a története ott indul majd, ahol az előző rész befejeződött, és hogy John Wicket egy világkörüli fogócskába hajszolják azok, akik az életére törnek. És ilyenek vannak egy páran.

Nemrég jelent meg pár friss fotó a filmről, amik izgalmas új részletekkel gazdagítják eddigi információinkat. Például azzal, hogy a film néhány jelenete a sivatagban játszódik, hogy a Halle Berry játszotta Sophia Wick szövetségese, illetve hogy lesznek még a filmben kutyák – nem is akármilyenek.

Az egyik képen Keanu Reeves-t látjuk, ahogy a szakadó esőben zaklatottan néz előre, míg a másikon Berry társaságában bandukol a sivataban, és mind a ketten megviseltek egy picit. 

Az új fotók kapcsán Chad Stahelski azt mondta a kutyákról, hogy amíg John kutyája a felesége szimbóluma volt, addig Sophia kutyái szintén valaki olyat szimbolizálnak, aki elvesztett – de nem csak ennyi szerepük lesz a filmben, ugyanis a rendező állítása szerint igen jólnevelt kutyák, akik össze tudnak dolgozni.

Azt a forgatási fotókról már tudjuk, hogy John Wick menekül majd a filmben lóháton – és lehet, hogy most már az is kiderült, hogy a végső csatáit kutyák segítségével fogja megvívni.

Sophia karaktere az előző filmben kicsit homályban maradt, így a harmadik részben minden bizonnyal kicsit többet fogunk róla megtudni – ahogy egyáltalán John Wickről is. A rendező szerint a harmadik film ugyanis egy kicsit előzménytörténet is, hiszen eddig John életéről nagyon kevés információ derült ki. Tehát itt az ideje egy kis időutazásnak, hogy még jobban megértsük a bérgyilkos motivációit és döntéseit.

De hogy nem lesz a filmben elég vér – attól nem kell tartanunk. És íme a két friss fotó: