Bár 2011-ben a Warner Brosnál. kifogytak az alapanyagból, úgy tűnik, hogy a stúdió mégsem mondott még le teljesen arról, hogy újabb Harry Potter filmeket készítsenek.

És ezúttal nem a Legendás állatok szériáról van szó, hiszen az a következő években is folytatódik majd, a We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint azonban Göthe Salamander kalandjai után újra visszatérhetnek majd az eredeti széria hősei.

Bár a Legendás állatok eddigi két epizódja mindeddig közel sem lopta be magát annyira a vérbeli Potter rajongók szívébe, az kétségtelen, hogy a legtöbbek számára nem kis jelentőséggel bírnak ezek az előzményfilmek is.

A felmerült híresztelések alapján a Warnernél már most dolgoznak az új Harry Potter film előkészületein, amely feltehetően Az elátkozott gyermek színpadi mű alapjaira építkezne majd. A cselekmény mindenesetre feltételezhetően 20 évvel a Halál ereklyéi történései után venné fel a szálakat, amely Harry Potter fiára, Albus Severus Potterre fókuszálna.

Noha mindez egyelőre nem került megerősítésre, könnyen lehet, hogy a forgatókönyvön ezúttal is maga az eredeti könyvek szerzője, J. K. Rowling dolgozna majd, illetve a rendezői széket is David Yates foglalhatja majd el.