Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81

This Is It (2009)

Michael Jackson's: This Is It
Filmadatlap
 
20
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók
This Is It
 
HETEDIK   2017. 11. 18.

legújabb vélemény

Soha nem voltam Jackson rajongó épp ezért rengeteg dolgot tévesen tudtam róla, aztán utána olvastam a Wikipédián. Nem fehérítette a bőrét, betegsége okán fehéredett ki, nem aludt oxigénsátorban és nem molesztált gyerekeket sem, csupán azok szülei bevádolták, hogy pénzt csikarjanak ki tőle. Ez volt a hála, amiért beteg gyermekeken próbált segíteni... Teljesen tönkretették idegileg, épp ezért élt nyugtatókon és altatókon, fogyott le és végül idő előtt meg is halt. Olyan érzésem van, hogy szép lassan élve feszítették keresztre rosszakarói, irigyei és pénzlesői. A filmben nincs 50 kiló és mikor közelebbről látjuk arcát feltűnik milyen sápadt, beesett és meggyötört. De mozgása 51 évesen is zseniális volt, számai többsége pedig az örökkévalóságnak szólnak. Betekinthetünk, milyen gyermeteg és naív lelkületű ember volt, mikor mondja: - 4 év és már nem lehet visszacsinálni a Föld rombolását. Mint ha csak egy gyermek beszélne, egy jószívű lélek, aki mindenkihez kedves volt és ezzel sokan vissza is éltek. Parádés színpadi, technikai megvalósítások vannak a filmben, illetve a próbán, Michael pedig mesterien levezényli az egészet. A digitális megoldások is látványosak, pirotechnika, fénytechnika, táncosok, vokalisták hada, no igen. Egy Michael Jacksonhoz méltó koncert show sorozat lett volna ebből, ha a pop királyát addigra már nem zsigerelték volna ki teljesen. Nyugodjon békében.

 
Biktop   2015. 04. 26.

Én, aki kevésbé ismeri MJ munkásságát, nem ilyen karaktert várt a filmtől. Jé, ez a kis fickó milyen nagy dolgokra vállalkozott! Az biztos, hogy nagyon kellemes benyomást tett nekem a békeszeretete, a nyugalma, a barátságossága, az elszántsága. A show meg... basszus, ha ez létrejött volna!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.