2019.09.09   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem kis meglepetésben volt részünk a napokban a Harry Potter rajongóknak, hiszen a regényfolyam szerzője egy izgalmas posztot osztott meg a varázslóvilággal kapcsolatban.

Új Harry Potter-film készülhet?

J. K. Rowling egy igencsak titokzatos fotót tett közzé a twitteren, amelyen a szériából ismert gonosz varázsló, Voldemort híveinek szimbóluma, a Sötét Jegy látható. Rowling a képet a „A sötétség időnként a legváratlanabb helyekről bukkan fel”- szöveggel osztotta meg. Szinte futótűzként terjedt a hír, hogy feltételezhetően a Broadwayen színdarabként debütált Harry Potter és az elátkozott gyermek filmváltozatának előkészületei zajlanak.

Végül a Pottermore nevű rajongói oldal volt kénytelen tiszta vizet önteni a pohárba, miszerint a szerző oldala egy korábbi bejegyzést osztott meg újra azokból az időkből, amikor Az elátkozott gyermek megjelenés előtt állt.

A rajongók ettől független nem maradnak Harry Potter-filmek nélkül, hiszen a franchise spin-offjának, a  Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része várhatóan 2021-ben a mozikba kerül.

családi | fantasy | kaland

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 története 1927-ben veszi majd fel a fonalat, néhány hónappal azt követően, hogy sikerült foglyul ejtenie a sötét varázslót, Gellert... több»