Nem kis meglepetésben volt részünk a napokban a Harry Potter rajongóknak, hiszen a regényfolyam szerzője egy izgalmas posztot osztott meg a varázslóvilággal kapcsolatban.

J. K. Rowling egy igencsak titokzatos fotót tett közzé a twitteren, amelyen a szériából ismert gonosz varázsló, Voldemort híveinek szimbóluma, a Sötét Jegy látható. Rowling a képet a „A sötétség időnként a legváratlanabb helyekről bukkan fel”- szöveggel osztotta meg. Szinte futótűzként terjedt a hír, hogy feltételezhetően a Broadwayen színdarabként debütált Harry Potter és az elátkozott gyermek filmváltozatának előkészületei zajlanak.

Végül a Pottermore nevű rajongói oldal volt kénytelen tiszta vizet önteni a pohárba, miszerint a szerző oldala egy korábbi bejegyzést osztott meg újra azokból az időkből, amikor Az elátkozott gyermek megjelenés előtt állt.

A rajongók ettől független nem maradnak Harry Potter-filmek nélkül, hiszen a franchise spin-offjának, a  Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része várhatóan 2021-ben a mozikba kerül.